iKiegészítők – 20% kedvezmény minden* termékre november 20-ig

Eredetileg itt jelent meg: iKiegészítők – 20% kedvezmény minden termékre november 20-ig - Szifon.com

Bármerre járunk a városban már hetek óta, az az érzésünk, mintha itt lenne már a karácsony. A boltok kínálata, a plázák dekorációi és a kirakatokon hatalmas betűkkel kiírt kedvezmények mind-mind arra hívják fel a figyelmet, hogy kezdjünk el időben gondolkodni szeretteink ajándékain. A karácsonyi ajándék-ajánló cikksorozatunknak még nem jött el az ideje, de az időben,…

Marmint minden termekre KIVETEL az eredeti apple termekekre. Egesz jo a cikk cime clickbaitnek de amugy meg olyan szinten vezeti felre az embert mint a vak buszsofor reszegen.

Értem mit mondasz, de egy Apple terméken 1-5%-os haszon van. Lehetetlen beakciózni őket, nem szoktál ilyesmit látni. A cikk címében pedig nem fér ki ez a kitétel. Ettől függetlenül nem kötelező vásárolni. :slight_smile:

Nem fer ki :slight_smile:

technikailag beírható elég hosszú szöveg is, de például egy Google keresésnél a találatok között már nem fogja végig kiírni a címet, hanem … lesz X karakter után.

Nem a vasarlasrol beszeltem, csak arrol, hogy felrevezeto ami ki lett irva. Altalaban ezt ugy oldjak meg, hogy kiraknak egy *ot aztan valahova odakommentelik kesobb hogy az mit is jelentett.