iKiegészítők: bringás és rolleres kiegészítők a tavaszra

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/04/16/ikiegeszitok-bringas-es-rolleres-kiegeszitok-a-tavaszra/

Minden tavasszal sláger termékké válnak a bringás, és most már a rolleres kiegészítők. Ilyen például a bringára rakható iPhone tartó, vagy éppen a roller táska és így tovább… Idén az iKiegészítők nem kevés márkát, terméket szerezett be, érdemes mazsolázni köztük. Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy nem mozdul ki, munkába is kell járni, ezenkívül vásárolni…

Ha mazsolázol köztük, úgy esetleg összemazsolázod a vágyott kütyüket. Ragadni fog még a biciklid is. Közülük mazsolázni egy fokkal izgalmasabb.

én meg azt mondom, hogy most hagyd a brimgát a francba és #maradjotthon, ne terjeszd a virust!

gondolj azokra, akik nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak, mert mondjuk elmennél bevásárolni, és nem lenne eladó, vagy nem lenne kenyér, mert a pék otthon maradt.

kétségtelen, de akkor se tartom helyes döntésnek jelen helyzetben a szabadtéri mozgás promózását bármilyen formában, főleg, amikor tudjuk, hogy a sportolási tevékenység közben 4m távolságot kellene tartani.

Részemről home office van, már 1 hónapja és nooffense, de mellette amatör pék is lettem, igy van kenyerem :slight_smile:

Gondolom nem zárkozol be a 4 fal közé örökre. Mivel egyszer vége lesz ennek, sőt nagyon sok országban a kiszállási terveket mutatják már be, az elkövetkező 2 hétben elkezdődik mindenhol lassan a visszatérés a normális élet vitelhez, így igenis megveheted a kiegészitödet a biciklidhez vagy rolleredhez, hogy amikor újból munkába állsz mondjuk ne a tömegközlekedést kelljen használnod hanem mehetsz ezekkel a munkába. Ja és amúgy honnan tudod, hogy 4 m kell sportolásnál? Mert ahol én élek ott azt mondják, hogy nyugodtan kimehetsz sportolni mert az esélye egyenlő a nullával, hogy valakinek pont belefújod a levegőt a szájába mikor elmész mellette. Na de ez lényegtelen is mindenki mást mond…

Rosszul gondolod, 1 hónapja heti 1 bevásárlás céljából hagyjuk csak el a lakást sajnos. Én sem örülök neki, de nem terjesztem ezt a szrt.

mint láthatod, a cikk eleve csak azokat említi, akiknek munkába is kell járni, ezenkívül vásárolni és egyéb dolgokat elintézni is komoly kihívás lehet. ebben az esetben pedig a tömegközlekedés helyett érdemesebb bringával vagy bármi mással közlekedni.

a cikkben nem esik szó azokról, akik otthon tudnak maradni, a cikk nem javasol semmi olyat, hogy ők is kimozduljanak otthonról, sem a szabadtéri mozgást promótálja.