iKiegészítők.hu: Ledger Nano kriptopénztárcák

Eredetileg itt jelent meg: iKiegészítők.hu: Ledger Nano kriptopénztárcák - Szifon.com

Az alábbi cikket az iKiegészítők csapata írta a kriptovalutákról és ahhoz kapcsolódó hardveres pénztárcáról. Mivel mi nem értünk ehhez, így a kérdéseiteket érdemes rögtön nekik szegezni majd. :slightly_smiling_face: Valószínűleg sokan hallottunk már a kriptovaluta fogalmáról, hiszen pár éve rendszeres “főszereplője” a gazdasági témájú cikkeknek. A kriptovaluta pénztárcákról azonban jóval kevesebbet lehet tudni. A legtöbb ember…

1 kedvelés

Nekem meg van mind a kettő. Aki figyelmes az még elkaphatja a Limited kiadást. A nagyobbik tudása a kisebbik méretben. Majdnem a kisebb árán! Két haverom megcsípte. Gyerünk ez a jövő! Már az Apple is tudja!

Az iPhone-ra is?

iPhone-ra azért sokkal kisebb az esélye, de esély mindenre van, elvégre:

Jó de ahogy tudjuk ezt csak kormányzatok és a befolyásosabb szervek kapták meg, 1xű hackerek nem. Vagy valamit rosszul tudok?
Persze tudom hogy nem lehetetlen iPhone-ra is csinálni valami progit ami adatot tud lopni, de én ettől egyelőre nem félek, na meg nincs is sok kripto-m, most meg be is van zuhanva, bár ettől aki tudja és akarja is, az el is lophatja, szerencsére már elég kevés van ami nem követhető nyomon és komoly is.

de ha nem tartasz ettől, akkor mégis miért kérdeztél rá? nem értem.

Mert van akik igen és engem is érdekelt. Attól hogy nem tudok venni egy Porsche Taycan-t még érdekelhet amit tud nem?

Ajánlom én is egy ledger vételét, ami sokkal biztonságosabb mint egy szoftveres az tény, viszont elhagyhat az ember. Persze a szoftveres is elég biztonságos ha az embernek van több és a trezor adatait amin általában több krypto vagy értékesebb nft van soha nem adja ki. Nekem van szoftveres is meg fizikai is. Ha minden jó megy hétvégén bevásárolunk nft-kböl aztán mehet a ledgerbe amit beteszünk egy széfbe aminek a kulcsát egy màsik széfbe berakva egy évre zárolunk :sunglasses::joy:

1 kedvelés

Nem mondta anyukád anno sosem, hogy kicsi fiam ne legyél sokat a napon, mert napszúrást kapsz? :crazy_face: :crazy_face: :crazy_face:

Tegnap is kiderült mennyire oda kell figyelni a walletokra, mindegy hogy fizikai vagy szoftveres. Történt egy 1200 solanas hack az nft piacon. Akárki is vág bele informálodjon, tanuljon és ne ugorjon fejest semmibe!

FONTOS!
Ha esetleg rendelkezik valaki valamilyen Solana Wallettel (pl. phantom) vagy Trust walletbe integrált Solana hálózatot és importál/exportált privát kulcsot! Solanat és USDC-t utalnak ki a a tulajdonosok tudta nélkül! Már több mint 8ezer tárcáról több millió dollár értékben loptak el. Jelenleg úgy nézni a seed phrasekat gyűjtöttek hónapok óta és most elkezdtek üríteni. A Ledgerek biztonságban vannak. Ajánlom mindenkinek akinek van, hogy utalja ki mindenét egy Ledgerre, NFT-ket eddig nem küldtek ki, de lehet az a következő.

1 kedvelés

Úgy néz ki meg van a hiba, amit egy szoftveres probléma okozott. Vigyázzon mindenki, és remélem senkinél nem volt baj. :pray:t2:

Nano S Plus sem használható iPad OS-en Type C to Type C kábellel?

Nem kompatibilis, csak a nano x bluetoothon keresztül. Kábellal az se. Remélem nem túl késő a válasz :slightly_smiling_face:

Köszi a választ, nem túl késő. Nem kapkodtam el a vásárlást, mindig utána szoktam nézni a paramétereknek.