iMac-ről költöznék iMac-re, az OS más a két gépen, azaz Monterey-ről - Sequia-ra. Van ezzel vmi probléma esetleg, v simán megoldja a rendszer?
A másik részben idevágó kérdés, hogy ha egy Mac-en van két felhasználó mindkettő adminként és másik ID-van, lehet-e csak az egyiket költöztetni másik gépre?
alacsonyabb verziós rendszerről bármikor tudsz magasabb verziós rendszerre költözni a Költöztető Asszisztens segítségével, a folyamatnál az összes, a régi gépen lévő felhasználói fiók költöztethető az újra.
Akkor csak az összes megy?
Ha mindet beikszeled, akkor igen.
Aha! Az jó köszi, csak mert sztem félreérthető volt a megfogalmazás és eddig ilyent nem csináltam, csak jött egy új gép és kérdezett én meg rányomtam, hogy mehet minden és nem is nagyon olvasgattam el. Ma megkérdeztem hozzáértő kollégát és ő sem tudta, mivel eddig ilyent eddig ő sem csinált. Amennyiben a költöztetendő felhasználói fiók, kell még az alapgépen is, az is megy? Ergo csak mint másolat kell az újra. Tudom kicsit most én vagyok félreérthető, de van az egyik, amikor iMac megy iMac-re, az ok ott egy fiók van, vagy a másik, mikor a notiról “másolnám” az egyik felhasználót, de ott meg is kellene maradnia ugye, mert az hordozható, ilyent lehet?
Ha lemasolod, es nem torlod le az eredetirol, akkor az ott megmarad. Nem igazan ertem ezt a kerdest.
Igen köszönöm, mindenkinek, túl vagyok rajta! Már csak egy kérdésem maradt jelenleg, hogyan lehet kitenni a felső sorra (asztal teteje) a bill és az egér akkuk százalékát, pl mint egy MacBook akkuját?