Ingyenes Apple ID létrehozás hiba?

Sziasztok!

Most már kb 4 órája próbálnék egy új ingyenes apple id-t beállítani, de folyamatosan elutasítást kapok, hogy kérését nem tudtuk teljesíteni! Valamit rosszul csinálhatok?

Előre is köszönöm!

Üdv
Csaba

írd le, hogy pontosan hogyan csinálod, enélkül elég nehéz kitalálni, mi a gond.

Szia!

Az https://appleid.apple.com/account oldal próbálom létrehozni, de amikor végigmegyek a folyamaton “Kérést jelenleg nem tudtuk teljesíteni” hibaüzenetet dob mindig

Akárhogy próbálom ide jutok:((Lehet valamit rosszul csinálok? :woozy_face:

sose így próbáld, mert akkor valószínű, hogy nem lesz lehetőséged bankkártya nélkül, “üresen” hagyni a fizetési opciót. persze ettől függetlenül meg tudsz adni majd bankkártyát is, akár a regisztráció során, akár később.

ha bankkártya nélkül szeretnéd az egészet, akkor mindig az App Store-ban kezdd a regisztrációt bármi ingyenes app letöltésével. kövesd az ebben a cikkünkben leírt lépéseket:

Most lehet, hogy jó nagy hülyeséget mondok, de Windowsos gépen is létre lehet hozni az ingyenes Apple ID-t azon az oldalon ahol ő is próbálkozott. Sok évvel ezelőtt én is így csináltam és 100%, hogy akkor még nem adtam meg bankkártyát. De lehet most már ez nincs így, tényleg sok évvel ezelőtt volt és azóta itt is változtattak… :slight_smile:

Egyszerűen sehogy sem megy:(((iTunes nincs a Mac-emen macOS Monterey a verzió.Ha telón próbálom és kijelentkezek az app store-ból, akkor csak a visszajelentkezést ajánlja fel meg, hogy elfelejtettem a jelszavam?Egyébként próbáltam megadni i-cloudos email címet de azt sem engedte, mert a megadott email cím nem végződhet @iCloud.com-ra:(((