Ios 11.4.1 email app ertesitesi jelveny hiba

Sziasztok! Talalkoztatok mar olyannal 6s keszuleken 11.4.1-es IOS-nel hogy pl van 2 olvasatlan emailetek de 7et jelez a jelveny? Mikor megnyitom az a bizonyos 2 email van benne,kilepek 7et mutat,bezarok mindent ujra megnyitom a mail appot kilepek es helyre all 2t mutat,majd eltelik egy kis ido (ugy vettem eszre hogy random) es ismet 7et mutat…es ez csak a 6s keszulekemen fordul elo,az X-en nincs ilyen hiba. Nem emiatt de mar teleputettem ujra a rendszert es ugyanugy ez a hiba megmaradt!
Es mire ezt leirtam eszembejutott hogy minjart jon a 12 igy lehet nem is aktualis​:rofl::joy:na mindegy mar nem torlom ki hatha van ra megoldas ha mar ennyit gepeltem​:joy::see_no_evil:

@Hori42 kollégának van ilyen gondja, még SZIGET-en mutatta nekem. Megoldásra egyelőre nem leltünk. Szóval elvileg iOS 12-n megoldódik a hiba? :slight_smile:

Azt nem tudom hogy megoldodik e :blush: csak én abban remenykedem :grimacing:

Nekem március óta mikor egy X-re átköltöztem folyamatosan van ez a hiba. Én már kb el is engedtem

1 kedvelés

Nekem iOS 10-ben fordult elő állandó jelleggel, 11-re frissítés után csak ritkán jön elő és az első visszalépésnél az alkalmazásba meg is oldódik, korábban előfordult, hogy sehogysem tudtam kiszedni. Free gmail, fizetős gmail, custom hazai szolgáltatós levelezés van beállítva, 7p készülék.

@update: 12.0 nálam ugyanaz a helyzet, mint 11-nél

1 kedvelés