IOS 12.1 - IPA telepítés JB nélkül Help

Üdv, adott egy ipad pro 10.5, amire ugye még nincs használható JB. Viszont pár programot sikerült Impactorral feltennem, azonban mint megtudtam ez le van limitálva a fejlesztői fiókomban. Próbáltam IpaStores-el is, de ott is ugyan ez a probléma áll fent.

Mi módon tudnám kikerülni ezt a limitet? Vagy esetleg létezik e már valami publikus JB?

Meg még egy utolsó gyors kérdés, a korábban feltelepített Impactorral feltelepített progikkal 1 2 hét múlva mi lesz? Lejárnak és csak újra engedélyezni kell a beállításoknál, h hiteles vagy teljesen újra kell telepíteni? Az alkalmazásokban lévő filókkal mi lesz ekkor? Törlődnek és újra kell másolnom a tartalmakat is?

Segítségetek előre is köszönöm.

jelenleg nincs jailbreak.

az Impactorral az ingyenes fejlesztői fiókkal 7 napig érvényes az aláírás, utána újra kell telepíteni. ha fizetős fejlesztői fiókod van, akkor azzal 1 évre érvényes az aláírás. a fizetős fiók éves szinten 99 dollár.

a különféle oldalak, ahonnan telepítgetni tudsz, általában lopott enterprise certificate-tel aláírt IPA-kat használnak, így ott is 1 év szokott lenni az érvényesség – illetve nyilván ha az Apple egyszerűen visszavonja az adott tenúsítványt, akkor az kuka.

Köszönöm a választ, közben keresgetem és találtam egy ilyet: iOS App Signer+Xcode…akkor ezzel ha jól értem akkor alá tudom írni lopott acc-al és 1évig müködik?

passz, de szerintem nem, hacsak nem lesz valahonnan megfelelő certificate-ed mellé, amivel aláírja.

Xcodedal müködne, ha lenne fejlesztői ID-m ami évi 99 dollár -.-
Valakinek valami ötlete esetleg? Hogy tudnám aláíratni az ipa-s fileok? :confused:

sehogy. megfelelő tanúsítvány nélkül nem tudsz jailbreak nélküli készülékre appot telepíteni.