iOS 12 Parancsok – avagy automatizálás felsőfokon (videók)

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/07/12/ios-12-parancsok-avagy-automatizalas-felsofokon-videok/

Több mint egy éve az Apple felvásárolta a Workflow-t, ami egy rendkívül hasznos alkalmazás, ha sokat használjuk az iPhone-unkat vagy az iPadedünket. Segítségével könnyedén készíthetünk automatizációra alkalmas folyamatokat. Ezt az Apple integrálja az iOS 12-be és a Parancsok nevet adta neki. Külön alkalmazásról beszélünk továbbra is, azonban a legnagyobb előnye, hogy a régebbi Workflow-k is…

A Szifon.com Parancsot itt tudjátok letölteni:

Szifon.com hírek.shortcut (2.1 KB)

Az már mondjuk más kérdés, hogy sikerül-e importálni. A Workflow esetén meg elég, ha csak megosztjátok a weboldalt.

Vajon miért nem találom az appot? Ios 12 public béta 2

Az első kép a cikkben felkeltette az érdeklődésemet. Egy számomra régóta hiányolt funkció, hogy az Üzenetekből meg tudjam osztani a helyzetemet. De miért kell ehhez a Térképeket megnyitnom, miért kell a Parancsokat használnom?

ez lett a magyar neve? :+1:t2:

Mert csak fejlesztőknek érhető el egyelőre. A developer.apple.com -on lehet kérni kódot hozzá.

Jelenleg is megtudod osztani a helyzetedet. Ehhez lépj be az üzenetek közé, majd az adott beszélgetésre és jobb felül az infó gombra. Ott lesz a Saját jelenlegi helyzet elküldése és Helyzet megosztása funkció. :hugs:

Rendben, értem, remélem a következő publikusban már benne lesz. Köszönöm a gyors infót :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

valószínűleg nem lesz benne, mert külön appként van.

Nekem deves van, de nincs ilyen appom. Ezt külön le kell tölteni?

Ahogy már írtam, igen külön be kell lépni és kódot kérni.

Szerintetek le lesz fordítva teljesen magyarra?

az Apple összes kiadott, felhasználói iOS alkalmazása le van fordítva magyarra, ez is le lesz. minden béta esetén így van, hogy a fejlesztés alatt nem teljes a fordításuk.

1 kedvelés

Amennyiben YouTube videót, zenét töltenél el, akkor ezt a Workflow-t érdemes használni: https://workflow.is/workflows/2cb908095eb049f085187c8262b8e5bf

Mit gondoltok, a végleges iOS 12-vel kijön ez is?

Szerintem ez az Apple terve :slight_smile:

:smile:

Sziasztok. Lehet én vagyok béna de a helymeghatározás ki-be kapcsolását lehet parancsokban elérhetővé tenni? Ha igen adnátok tippet,hogy hogyan? Köszönöm.

Sziasztok!
Engem nagyon érdekelne a cikkben említett Waze beállítás. Mármint, hogy pontosan hogyan kell a Parancsot megkreálni, ha szeretném, hogy pl. Indulás haza Siri utasítással elinduljon a Waze és azon belül a férjemnek küldje el az útvonalat? Böngészve csak olyat találtam, hogy egy üzenetet küld és nem is a Waze használatával, hanem a Térképpel, de én kifejezetten ezt az appot használnám és úgy, hogy végig követhető legyen a helyzetem valós időben (sokszor akadok el dugóban).
Köszi

Sziasztok! Valaki ért ehhez a parancs készítéséhez? Mert egy ifttt-s kapcsolót szeretnék készíteni ami egy gombos be/ki funkcióval működik. Tud valaki segíteni ?