iOS 13.2: mire képes a Deep Fusion az iPhone 11, 11 Pro, és 11 Pro Max esetén?

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/11/23/ios-13-2-mire-kepes-a-deep-fusion-az-iphone-11-11-pro-es-11-pro-max-eseten/

Még szeptember elején teszteltük az iPhone 11, és 11 Pro készülékeket. Ekkor bemutattuk a megnövekedett akkumulátor időt, illetve a kamerát is komolyabb összehasonlításnak vetettük alá. Az iPhone 11 és iPhone 11 Pro sok tekintetben megegyezik és hatalmas plusz pont az Apple-nek, ilyenek például az egyes funkciók, mint a Deep Fusion, vagy mondjuk az új, széles…

a sony nem dslr (hanem milc) :dizzy_face::thinking::scream_cat:

Marketing bullshit, mint mindig. Én már nem hiszek el semmit ezeknek. Persze, hogy nem tudom mikor működik, vagy sem, mert nincs is benne semmi ilyesmi. 11pro-m van, de tojok a deep fusion-ra, ami nincs is szerintem benne.

Érdekes megállapítás. Biztos így van… Se.

a cikk nem írta, hogy az említett Sony DSLR lenne,

:smiley: Tudod az a marketing bulshit amit Te mondasz! BIZTOS BENNE VAN!!!4444 Komolyra fordítva a szót, tényleg szomorú hogy EXIF adatokban sem látjuk, de szerintem lesz olyan alkalmazás, ami majd valahogy meghívja ezt ÉS AKKOR BIZTOS VAN! :smiley:

Saját telómmal csináltam összehasonlítást és tényleg van különbség DF nélkül, szemmel látható.

1 kedvelés

Hogyan nézhető meg, hogy egy adott fotó Deep Fusion használatával készült?

Jelenleg sajnos az Apple semmilyen hivatalos opciót nem ad arra, hogy megtudhassuk, hogy melyik kép milyen plusz funkciót használt, ami lehet Night Mode avagy éjszakai mód, Smart HDR vagy Deep Fusion.

Az egyetlen megoldás erre jelenleg a Metapho alkalmazás, ami ingyenesen elérhető az App Store-ban.

Erről bővebben a frissített cikkünkben!

1 kedvelés

Mondjuk DF ide vagy oda, izgő-mozgó gyerekeket ugyanúgy nem lehet a 3 kamerával sem fotózni, mint az iphone SE-nél az eggyel :slight_smile:

most az én logikám rossz, vagy vmit nem értek. …

" kapcsoljuk ki Beállítások – Kamera alatt a Fotók rögzítése a kereten kívül funkciót."

Logika szerint nem pont akkor készítene több képet, ha ez be van kapcsolva? Avagy ha ez be van kapcsolva, akkor hogyan értelmezendő az, hogy több képet készet a kereten kívül? Mit is csinál akkor?

nincs iPhone 11-em, maradtam iPhone XS-en. de mivel az ultraszéles kamera mellett nem működik a Deep Fusion, így gondolom az említett funkció kikapcsolása ezért lehet erre hatással.