iOS 13: hova tűnt a frissítések menüpont az App Store-ban?

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/08/18/ios-13-hova-tunt-a-frissitesek-menupont-az-app-store-ban/

Az iOS 13 lassan elkészül, a kiszivárgott információk szerint elvileg szeptember 23-án akár már az éles végleges változatot is megkaphatják a felhasználók. Az új rendszerben az Apple “elrejtette” a frissítések menüpontot, most már nem találjuk meg az App Store alsó menüsorában, hanem jobb oldalt fent a saját profilképünkre koppintva találjuk meg a frissítéseket. Ennek egyébként több…

Az automatikus frissítéssel csak egy gond van, hogy nem működik (nem frissíti le, vagy a rendszer nem veszi észre, hogy jött hozzá frissítés pedig ott van az apple store-ban), én mindig kézzel frissítek, naponta legalább 1x megnyitom, de így elég macerásabb lesz. :smiley:

Működik az pedig rendesen. Még azt is jelzi, hogy mire jön a frissítés, ha a profilképre bökünk mint ahogy a cikkben is van. A badge-t viszont nem teszi ki a legújabb bétára frissítve, így nem látszik hány újabb frissítés van.

Én szeretem kézzel frissiteni, tudni mi a változás. Plusz néhány app kiléptet frissités után (jellemzően banki appok), és így nem ér meglepi ha használnám.

Én is gyűlölöm ahogy az automatikus frissítés működik:

  • legyen töltőn a telefon
  • meg legyen wifin
  • meg áldozzunk szűz lányok vérét
  • meg még mit tudom én

és akkor talán megcsinálja.

Nem értem miért kell ennyire elbonyolítani. Arról már nem is beszélve, hogy tök lassan veszi észre (értsd: napok), hogy az adott alkalmazásból van már új.

iOS frissítés ugyanez.