iOS 14.5: már kettős SIM használata esetén is bekapcsolható az 5G

Eredetileg itt jelent meg: iOS 14.5: már kettős SIM használata esetén is bekapcsolható az 5G - Szifon.com

Az Apple az iPhone 12 modellek megjelenésével vezette be az iPhone-ok esetén az 5G támogatását. Persze azért van ebben a történetben egy csavar is: ha kettős SIM-et használunk, akkor még a jelenlegi legfrissebb, hivatalos iOS-verzióval, az iOS 14.4-gyel sem tudjuk engedélyezni az 5G-t. Az iOS következő frissítése, a 14.5 többek között ezt is orvosolja majd,…

3 posts were split to a new topic: Nincs 4G Vodafone esetén?!

“ nem kell az egyik vagy másik kártyát kikapcsolni átmenetileg, ha az 5G nyújtotta nagyobb sávszélességre van épp szükségünk.” ez azért mosolyt csalt az arcomra látva a telekom 5g hálózatán mért értékeket. Szánalmasan lassú a hálózatuk, 5G néha lassabb mint 4G :smiley:

Ez azért nem a Telekom hibája :smiley: Mit tapasztaltál és hol. Hol volt a jeladó? Kint vagy bent voltál? Az 5g sokkal több környezeti tényezőtől függ mint a 4G.

A cikkben nincs benne, de a frissítés után működik végre iPhone-nal a Vodafone 700mhz-es 5G hálózata 12/12 pro-val. Azóta színte egész Bp folyamatosan van 5G szinte bárhol és vidéken is a lefedett helyeken. Telekom esetében pedig a 2100as 5G hálózat lett támogatott a frissítés által. Természetesen kell hozzá változatlan 5G képes díjcsomag is.

1 kedvelés