iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/06/24/ios-14-beta-a-leggyakrabban-feltett-kerdesek/

Az iOS 14 előzetes, egyelőre csak fejlesztőknek szánt verziójának megjelenésével annak warezolása is elkerülhetetlen, és olyanok is felrakják kíváncsiságból, akiknek semmi tapasztalatuk még a béta verziós szoftverekkel, így egy gyorstalpalóval tapasztalják meg az ilyen előzetes verziók minden előnyét és hátrányát is. Most tehát ismét a legtöbbször feltett kérdéseket szednénk össze, idén az iOS 14 kapcsán. Mikor…

1 kedvelés

Az iOS14-be végre ki lehet majd rakni az akkumulátor töltöttségét nagyban! Juhéjj :slight_smile:

Ez fontos? :smiley:

Pár éve volt előfizetésem, de nem újítottam meg. Ha belépek az accountommal, akkor jelzi, hogy meg kellene újítani. A letöltések között, ott a lehetőség, mindegyik béta letöltésére, illetve a béte profilok letöltésére. Ez azt jelenti, hogy attól függően, hogy most nincs előfizetésem, attól még használhatom a bétákat?

ha ott vannak a letöltések, akkor ezek szerint elérhetőek a számodra. no persze ha aktiválást fog kérni az adott készüléked, akkor elképzelhető, hogy probléma adódhat. de frissítésként felrakva biztosan nem kéne vacakoljon.

iClouddal vissza lehet állítani?

mármint mit? a nem béta iOS-verziót semmiképpen, ahhoz számítógép kell, ahogyan a fenti cikkben külön le is írtuk. ennek lépéseiről részletesen itt: