iOS 14: ezekre számíthatsz új főképernyőtől – widgetek és Alkalmazáskönyvtár

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/07/15/ios-14-ezekre-szamithatsz-uj-fokepernyotol-widgetek-es-alkalmazaskonyvtar/

Az iPhone egy egészen egyszerű koncepcióval érkezett meg 2007-ben: a főképernyőn csak alkalmazások találhatóak, amikre ha ráböksz, elindulnak. Ez aztán az évek során finomodott a Spotlight keresővel, mappákkal, a balra található widget képernyővel és Haptic Touch menükkel, de alapvetően mindvégig egyszerű maradt. Ezen változtat az iOS 14, mellyel az Apple-nél feje tetejére állították a főképernyő…

Én azon kevesek közé tartozom akinek nem tetszenek ezek az újítások. Lehet ezeket nélkülözni, hogy olyan maradjon a főképernyő mint a korábbi rendszereken?
Számomra túl Androidos, az egyszerűsége jön be az iOS-nek…

a widgetek használata természetesen nem kötelező. az Alkalmazáskönyvtárhoz meg oldalra kell görgetni.

“Ha kellett már androidos telefont használnod”

Szerintem ezzel eléggé lekicsinylően beszéltek az Androidról. Én ezt személyesen kikérem az Android felhasználók nevében.
(én mindkettő rendszert használom)

@igerywhite Nekem sem tetszenek, ezért engem is érdekel, hogy a 14-es verzióban is lehet úgy használni, mint most. Vagy inkább hagyjam a fenébe, és ne telepítsem.

@Jadeye Most eleve több oldalon vannak az alkalmazásikonok. Ha jól értem, bekerül +1 oldal, amin az alkalmazáskönyvtár van?

igen, viszont bármelyik oldalt és bármelyik ikont el tudod rejteni a főképernyőről.

Mi az az android?

1 kedvelés

Egy figura a Lego Racers nevű Windows 98-as játékban. :slight_smile:

Fú de klafa, az app store-ból lelehet tölteni?

mármint mit?

Steamet biztos, de hogy a játék elérhető-e benne, nem vagyok biztos. :smile:
Közel 30 éves játék.