iOS 15.4: az EU-s oltásigazolás hozzáadása a Tárcához és az Egészséghez

Nekem is így van, hogy az Egészség appban benne van mindhárom, de a Tárcába nem engedi betenni…akkor én is bennehagyom és várok! Köszi az infót! :wink:

2 kedvelés

Nekem mara megjavult. Egyszer csak aktiv lett a gomb mind a harom oltasomnal. :slight_smile:

Sziasztok! Mi nèmetországban lakunk, ezèrt elèg sokszor kell mutatni az oltási igazolást, ha be akarunk menni vmi boltba. Az egyik oldslon találtam egy tök hasznos parancssort a Parancsok alkalmazáshoz, amivel ha kettőt koppintok a telefon hátuljára (iphone 12) akkor megjelenik a QR kód teljes fènyerővel. Ha végeztem utána visszaáll a korábbi beállításokra. Nekem ez jobban bevállt mintha az Apple Walletbe lenne mentve. Ha valakit érekel akkor átküldöm a parancssort. Nagyon egyszerű.

szerintem ez többeket is érdekelhet, linkeld be. :slight_smile:

Esetleg ott van a Stocard app ami kiteszi az órára is a hozzá tartozó kódot, hogy használni lehessen és még szinte minden más kártyát is tud, órára is használhatóvá tenni, pl: shell, tesco, auchan, stb.

Nálam, a kis se-n meg sem jelenik a hozzáadás lehetősége. Beolvassa a qr kódot , de csak a weben akar keresni infót róla. Szóval lehet, hogy csak újabb tipusokon működik?.

Biztos, hogy felraktad a beta szoftververziot?

Biztos, hogy nem.

Amióta megvan a kis se, folyamatosan részt veszek a bétaprogramban. Ez több, mint két éve zajlik. Nyilván fent van a 15.4 béta is.

ha hazaértem, megnézem neked 1. generációs SE-vel, hogy nálam mi a helyzet.

Sziasztok! Akkor megosztanám a linket, hogyan lehet szupergyorsan mejeleníteni az oltási igazolványt.

https://www.tcg-online.de/2021/12/20/digitalen-impfnachweis-auf-dem-iphone-blitzschnell-aufrufen-so-gehts/

Ettől a rèsztől nézzétek: “Anleitung für die Corona Warn-App mit Screenshots:”

Nagyon egyszerü 3 lépésből áll:

1. Képernyőfotót csináltok az oltási igazolványról amit majd mutatni akartok, és beteszitek egy külön albumba “Impfpass” néven.

2. Letöltitek az oldalról a “Corona Warnapp Kurzbefehl” nevü parancsot, és elmentitek.

3. A koppintás beállítása:
    Beállítások - Kisegitő lehetőségek - érintés - koppintás hátúl - dupla (vagy tripla) koppintás. Legörgettek az aljára a parancsokhoz és kikeresitek a megfelelő parancsot (Impfpass). Kész

Mostmár ha a főképernyőn megkoppintjátok a teló hátúlját 2x vagy 3x akkor megjelenik az oltási igazolvány teljes fényerővel. Ha végeztetek, a “kész”-re kattintva visszaáll a fényerő és eltűnik az igazolvány.
Remélem tudtam segíteni! Ha valamit nem egyértelműen írtam, akkor szóljatok!

Köszi. Ma este megoldódott. User hiba. A magyar oltási qr kódot akartam beolvastatni vele, azt pedig nem olvassa. Az úniós kódokat elsőre, hiba nélkül hozzáadta.

1 kedvelés

:smiley:

a fő, hogy akkor sikerült. igen, a magyar kódot nem lehet hozzáadni, mert az teljesen más adatokat tartalmaz, nem szabványos, mint az EU-s.

Segítő tipp a QR kód beolvasásához másik készülékre küldés nélkül:

1. EESZT-ből EU oltás igazolás mentése (.pdf)
  2. Pdf-en ránagyítás a QR kódra
  3. Képernyőkép készítése
  4. Megnyitás fotókból
  5. Szövegfelismerés ikon (jobb alsó sarokban) megnyomása
  6. QR kód kijelölése
  7. Felajánlja a rendszer az egészségügyi adatokhoz és a tárcába való mentést

Ha vki tud ennél is egyszerűbbet írja meg.

1 kedvelés