Nekem is így van, hogy az Egészség appban benne van mindhárom, de a Tárcába nem engedi betenni…akkor én is bennehagyom és várok! Köszi az infót!
Sziasztok! Mi nèmetországban lakunk, ezèrt elèg sokszor kell mutatni az oltási igazolást, ha be akarunk menni vmi boltba. Az egyik oldslon találtam egy tök hasznos parancssort a Parancsok alkalmazáshoz, amivel ha kettőt koppintok a telefon hátuljára (iphone 12) akkor megjelenik a QR kód teljes fènyerővel. Ha végeztem utána visszaáll a korábbi beállításokra. Nekem ez jobban bevállt mintha az Apple Walletbe lenne mentve. Ha valakit érekel akkor átküldöm a parancssort. Nagyon egyszerű.
szerintem ez többeket is érdekelhet, linkeld be.
Esetleg ott van a Stocard app ami kiteszi az órára is a hozzá tartozó kódot, hogy használni lehessen és még szinte minden más kártyát is tud, órára is használhatóvá tenni, pl: shell, tesco, auchan, stb.
Nálam, a kis se-n meg sem jelenik a hozzáadás lehetősége. Beolvassa a qr kódot , de csak a weben akar keresni infót róla. Szóval lehet, hogy csak újabb tipusokon működik?.
Biztos, hogy felraktad a beta szoftververziot?
Biztos, hogy nem.
Amióta megvan a kis se, folyamatosan részt veszek a bétaprogramban. Ez több, mint két éve zajlik. Nyilván fent van a 15.4 béta is.
ha hazaértem, megnézem neked 1. generációs SE-vel, hogy nálam mi a helyzet.
Sziasztok! Akkor megosztanám a linket, hogyan lehet szupergyorsan mejeleníteni az oltási igazolványt.
Ettől a rèsztől nézzétek: “Anleitung für die Corona Warn-App mit Screenshots:”
Nagyon egyszerü 3 lépésből áll:
-
Képernyőfotót csináltok az oltási igazolványról amit majd mutatni akartok, és beteszitek egy külön albumba “Impfpass” néven.
-
Letöltitek az oldalról a “Corona Warnapp Kurzbefehl” nevü parancsot, és elmentitek.
-
A koppintás beállítása:
Beállítások - Kisegitő lehetőségek - érintés - koppintás hátúl - dupla (vagy tripla) koppintás. Legörgettek az aljára a parancsokhoz és kikeresitek a megfelelő parancsot (Impfpass). Kész
Mostmár ha a főképernyőn megkoppintjátok a teló hátúlját 2x vagy 3x akkor megjelenik az oltási igazolvány teljes fényerővel. Ha végeztetek, a “kész”-re kattintva visszaáll a fényerő és eltűnik az igazolvány.
Remélem tudtam segíteni! Ha valamit nem egyértelműen írtam, akkor szóljatok!
Köszi. Ma este megoldódott. User hiba. A magyar oltási qr kódot akartam beolvastatni vele, azt pedig nem olvassa. Az úniós kódokat elsőre, hiba nélkül hozzáadta.
a fő, hogy akkor sikerült. igen, a magyar kódot nem lehet hozzáadni, mert az teljesen más adatokat tartalmaz, nem szabványos, mint az EU-s.
Segítő tipp a QR kód beolvasásához másik készülékre küldés nélkül:
- EESZT-ből EU oltás igazolás mentése (.pdf)
- Pdf-en ránagyítás a QR kódra
- Képernyőkép készítése
- Megnyitás fotókból
- Szövegfelismerés ikon (jobb alsó sarokban) megnyomása
- QR kód kijelölése
- Felajánlja a rendszer az egészségügyi adatokhoz és a tárcába való mentést
Ha vki tud ennél is egyszerűbbet írja meg.