iOS 15: így állíthatod vissza a megszokott Safari címsort

Eredetileg itt jelent meg: iOS 15: így állíthatod vissza a megszokott Safari címsort - Szifon.com

Az iOS 15 egy új Safari felhasználói felületet hozott, ami a hüvelykujjadhoz közelebb hozza a cím- és keresősort, hogy könnyebben el tudd érni. Ez azonban megtöri 14 év rutinját és ezért végül az Apple úgy döntött, hogy lehetővé teszi a korábbi elrendezés visszaállítását. Nézzük meg, hogy hogyan! Beállítások segítségével Az első módszer a Beállítások alkalmazást…

Én mióta a ios 15-öt használom, állandóan bezárom a megnyitott lapokat. Új oldalt nyitok megnézem amit szeretnék, és mikor bezárom bezáródik az összes korábban megnyitott oldalam. Szerencsére jól működik a szinkronizálás a lapcsoportokon belül kiválasztom és visszatölti az utolsó oldalaimat.

Én nagyon örülök ennek, android alatt Firefoxot használtam, és nekem ott alapból lent volt. A lapcsoportokért hatalmas plusz pont, azért meg pláne, hogy nem csak listában látni végre a megnyitott lapokat. Ami nem tetszik a Térkép új ikonja, de az egy másik történet :slight_smile:

Mivel nekem iPhone x alatti verzióm van, így ez a “frissítés” kifejezetten csalódás! Az értesítések több sora az egyetlen pozitív dolog, a többi vagy használhatatlan az én 8 plusomon, vagy negatív érzelmeket kelt…a kérdésre pedig a válaszom, hogy a régi safari megoldásra vissza is állítottam a segítségetekkel…

1 kedvelés

Ezt a cikket pusholtam mert én is agyf@szt kapok az új Safaritól hogy nem fér ki semmi, és sok weboldal ott tárol dolgokat.

Jelenleg így is, úgy is fel kell nyúlni, mert a weboldalak menüje zömmel felül van…
(visszaraktam felülre félnap próbálkozás után, lehet később, ha mazo kedvem lesz teszek még egy próbát)

1 kedvelés

Nekem annyira kényelmetlen lent, hogy a telefon is majdnem kiesik a kezemből.

iPhoneon nekem bejön az új, iPaden viszont amint a betában lehetőség volt rá, állítottam is vissza.

Én már megszoktam, hogy lent van, nagyon adja így.

Uh, kb. az elso dolog volt amit visszaallitottam