iOS 16 beta 6: már kikapcsolható a százalékos kijelzés az alacsony töltöttségű módban

Eredetileg itt jelent meg: iOS 16 beta 6: már kikapcsolható a százalékos kijelzés az alacsony töltöttségű módban - Szifon.com

Az Apple múlt héten adta ki az iOS 16 ötödik béta verzióját, amely egy kis meglepetést is hozott: a Face ID-s modellek egy részén ismét elérhetővé vált az akkumulátor töltöttségének százalékos megjelenítése. A cég valószínűleg azért vette ki ezt kijelzést a rendszerből a Face ID-s iPhone-okon, mert a fentről belógó érzékelő-sziget csökkentette a megjelenítésre alkalmas területet,…

jajj de gagyi. A droid ezt mennyivel okosabban oldja meg…

Na jó de a droidnál mindennel is szám háborúznak, a felbontással, RAM-mal, magokkal, kamerákkal, stb. Szóval ott bármi belefér, néha még akkor is ha nem igazán felhasználó barát a megoldás.

Még szerencse h az Apple nem szeret számokkal jönni :smiley: 45% al gyorsabb mint a 3 éves telefon meg egyebek… :smiley:

És igen ezt sokkal szebben oldja meg bárki Droidon.

Ezzel jönnek a droidon is, nézz majd meg egy samu bemutatót és a társai sem hiszem hogy másképp tennének, pláne hogy ilyenekben, mind majmolják az Apple-t, ahogy régóta másban is, csak 1 nem mindennapi példa a kijelzőbeni sziget, amibe ők nem tudtak érdemi F-ID -t tenni, egyik sem. Én konkrétan a felesleges felbontásaikra gondoltam, a droid értelmezhető futásához elengedhetetlen RAM hegyekre, tudom mindennek oka van, bár az adott kijelző méreteken létrehozott, a szem számára már feleslegesen sok pixelt nem vágom, de legalább parasztvakításnak jó és eladja a mobilokat.

A háttérképet nem tudja valaki linkelni?

Az a hihetetlen, hogy erről a jelentéktelen, fingnyi funkcióról, amely kb 3 sor programozás, cikkek tonnái születnek meg, többek között itt is. A funkció tényleg kellett már vissza, nem is érteni miért csak most hozta vissza az Apple, de a hírverés, ami megy körülötte… anyááám…

ha meg nincs róla cikk, hogy lett egy ilyen funkció, akkor meg az a baj. most meg az, hogy van cikk. egyébként mégis miről legyen szó az oldalon, ha nem ezekről?

Nem neked szól, persze, hogy jó, hogy van cikk. Hanem úgy általában az almás portálokon. Csak fura, hogy az almás közösség (én is tagja vagyok) ennyire rárepül az ilyenekre. Sokkal komolyabb szoftver fejlesztések vannak a világon, ahhoz képest ez nudli. :slight_smile:

szerintem itt most azért van ez a nagy elolvadás tőle, mert sokak számára ez világmegváltó, hiszen korábban “mindmeghalás” volt, hogy a Face ID-s készülékeken nem lehetett kitenni a százalékot. de egyébként a béták minden újdonságát szét szokták ilyenkor cincálni minden évben.

Telekom, raiffeisen appok hogy muzsikalnak a beta6-on? :wink:

Telekom és Raiff is megy rendesen nálam i13pm.

iPhone 11 Pro és a 13 Pro talán 1-1x írta ki nekem eddig hogy 10% alá kerültem, egyébként mindig elég az akku, mindenre… szóval pont nem érdekel hogy számmal is ki legyen írva mennyi van még az akkuban. De rend a lelke mindennek. Most már ez is lesz/van.