iPad/iPhone asztali tartó/töltő?

A Belkin a multban csinalt asztali tarto/tolto cuccokat, amibe egyszeruen belerakhato volt az eszkoz, kozben ra tudtam dugni benne a gepre USB-n. Van/volt tobb telefonhoz valo, illetve volt ilyen a tabletekhez is.

Hasznal valaki, vagy tud valaki ennek megfelelo, minosegi (tehat nem aliexpresses szemet) eszkozt USB-C csatlakozassal? Az nem fontos (sott, elony), ha csatlakozo van a hatuljan, es nem ebbol jon ki maga a kabel.

Hát ilyesmit nem használok, mert ugye MagSafe és töltés, de tudom neked futtatni kell az appot azért kell a kábeles megoldás vagy az nem megy vezeték nélkül? Fogalmam sincs. Ha az ikinél látsz valamit oda tudok neked kedvezményt kérni:

Megy(eget) a kabelmentes is, de bazisokszor megmakkan, akkor el kell kezdeni rebootolgatni az eszkozoket… a kabeles pedig, mindig megy.

Szetnezek, csak konkret, kiprobalt “otletek” szerettem volna, termeklinkekkel :). Mert lightningosbol pl. ez a Belkines iPad cucc, ebben elore/hatra es le/fel is mozog a lightning dugo, igy tokkal/tok nelkul is belerakhato az eszkoz. De pl. volt olyan asztali tartom, amibe merev volt es ha tok volt az iPaden, akkor az nagyon feszitette a lightning dugot, ami letort egy ido utan.

Szerk: kozbe, rakattintottam a linkre. Ez egyik sem ez a tipus. Almaim asztali tartoja valami olyan, hasonlit a belkinhez. :smiley: Marmint, a Belkinbe bele tudod tenni ugy a tabletet/telefont, hogy nem kell a kabelt kulon beledugni, illetve, igy kivenni is egyszeru.

1 kedvelés

Ilyet rendeltem én is magamnak, ha minden igaz jövöhéten megjön. Utánna be tudok számolni milyen.

1 kedvelés

Ha ilyesmire gondolsz, ebből is kijön a kábel, de csatlakozosat nem láttam még.

Igen! Pont ilyesmire gondolnek, a linkelt Belkinjeim is ilyenek. A Belkin meg annyival “extrabb”, hogy le/fel is mozgathato benne a csatlakozo.

Kozben mar azon is gondolkodtam, hogy majd szetszedem ezeket, es megnezem, hogy nem-e tudom benne kicserelni a lightningot egy kabelre, aminek USB-C van a vegen, majd beleragasztani.

Ha megvan, varni fogom a beszamolot. Koszi!

1 kedvelés

Egyszer majd biztos meg is kapom :joy:

Remeljuk megjon, mielott az Apple USB-D -re vagy USB-E -re valt :DDD

2 kedvelés

Na, ma megjött és még usb-c van :joy: Van egy ilyen tok az iPhone-on és sajnos nem lehet kihúzni a csatlakozót így ezzel nem csatlakozik. Van egy Jambophone-om :joy: azon egy vékony tok van az viszont csazlakozik hozzá. Majd rádobom a gyári tokot hétvégén a iPhone-ra, kiváncsi vagyok azzal csatlakozik-e.

Milyen iPhoneod van? Milyen sebesseggel csatlakozik a cucc? A 15 Pro Max es az M4-ss iPad Pro az 10 Gbps USB linket epit ki a geppel (ha jo a kabeled, a gyari kabel nem jo erre), ha ez a cucc normalis, akkor ezzel a cuccal is megvan a 10Gbps.

Szerk: ha van usb-s fogyasztadmerod, akkor azt is meglesheted, hogy mekkora teljesitmennyel tolt. A gyari kabele az iPhonennak es az iPadnak is jo, tehat a cuccnak legalabb ugyonolyan teljesitmennyel kell toltenie, mint a gyari kabelevel.

i15pro de sajnos nem normális cucc :smiley:

De neked végülis egy ilyen is jó lenne, nem?

Nem, mert ebben nem tudom tolteni. Asztali tolto/tartot keresek, amibe az iPadet es a telefont is bele tudom tenni, lehet rajta tolteni minimum 20-30W-vel, es rendes bekotesu az USB-C-je, hogy lehetoleg a Thunderbolt, de ha az nem, akkor az USB 10 Gbps linkje atmenjen rajta.