iPad Pro Cellular – nem működik a mobilinternet

Sziasztok. Adott egy iPad Pro 2007-es Cellular. Raktam bele egy SIM kártyát, feltöltve, elvileg 1GB Nettel. Minden be van kapcsolva amit a Support előír, a beállításokban látja is hogy Vodafone Internet van beállítva. Minettől függetlenül nem működik a mobil internet, alatta van egy egy “új előfizetés” lehetőség amire ha kattintok akkor egy GigSky nevű lehetőség szerepel. Feltételezem hogy nem kell még külön előfizetnem, a kártya egyébként iPhone-ban működik. Próbáltam másik SIM kártyával is ami előfizetéses, de sajnos azzal is ugyanez a helyzet. Miben különbözik az iPad és az iPhone beállítása mobil téren, ill. mi lehet a probléma?
Köszönöm

és van térerő, mármint csatlakozik a hálózatra az iPad? hálózati beállítások törlése volt már? be van esetleg kapcsolva az iCloud privát átjátszó?

az “új előfizetés” opcióval semmit nem kell tenned.

Vodafonennal volt/van baj a privat atjatszoval mas forumokon is.

Az iCloud privát átjátszó érdekes módón az Iphoneon ki van kapcsolva, mint említettem ott minden működik. Az Ipaden szintén ki van kapcsolva. Térerő van , teljes. Hálózati beállítások törlése is megtörtént.

ellenőrizd, hogy az APN be van-e állítva az iPaden a mobilhálózat alatt.

Igen. Két opciót is kipróbáltam, a Vodafone.internet.hu és a vitamax.internet.hu is, ugyanaz az eredmény.

de hát ezek közül egyik sem jó – az havidíjasként internet.vodafone.net, feltöltősként meg vitamax.internet.vodafone.net (az most ne zavarjon meg, hogy ez itt iPhone-hoz írja, iPad esetén is ugyanaz):

Nekem volt regen (kb 10 eve) Cellularis iPad, vodafonenal akkor csak a standardnetes APN-eken ment a net, a tomoritossel kb semmi sem ment. Nem tudom, hogy igy 10 ev elteltevel, van-e meg ilyen problema. Illetve azt sem tudom, hogy van-e meg tomoritos APN naluk.

Bocsánat, természetesen úgy írtam ahogy kell, csak mikor a posztot írtam rosszul emlékeztem rá, de valójában helyesen van most is beállítva ennek ellenére nem működik. Az Ipaden. Az Iphoneon előfizetéses kártyával minden tökéletes, de ha átrakom az előfizetéses kártyát az Ipad be, ott nem megy.

a szolgáltató ügyfélszolgálata mit mondott erre?

Megoldódott a probléma. Vodafone egyáltalán nem ment bele tettem egy Dominót azzal minden rendben van. Pedig független készülék. Vagyis a Voda sz@r.

Nálunk meg telefonon a Telekom nem oké :wink: