iPhone 11 Pro Max vezeték nélküli töltő? Melyiket vásároljam meg?

Sziasztok!

Segítséget, tanácsot szeretnék kérni! Szerintetek érdemes beruházni vezeték nélküli töltőre fenti készülék esetén? Ha igen melyiktípusra?

Köszönöm előre is!

Szia!

Alapjában véve mindenképp olyan töltőt keressél, ami képes 7.5W töltésre. Az Apple sajnos az általa hivatalosan nem támogatott töltőket nem nagyon szereti, így többszöri átbeszélés alapján @Czo kollégával mi az eredeti Apple által támogatott töltőket ajánljuk:

Tehát, ami elérhető az Apple.hu -n azok mindenképp jók lesznek, ha onnan választasz. :slight_smile:

Nagyon köszönöm!:slight_smile: Akkor az Apple.hu-ról választok!:slight_smile: Még 1 kérdés, ha nekem van egy asztali álló dokkolóm eredeti Apple és az új teló kábelét csatlakoztatom rá átmegy az új töltési mód rajta? Mármint a gyors töltés…?

NA ez jó kérdés. Ezt meg kell mérned, ha mondjuk 10%-on van a teló és +50%-ot tesz rá kb 30p alatt, akkor igen. A gyorstöltéshez 18W hálózati töltő kell és USB-C Lightning kábel, ami ugye neked adott a dobozban. :slight_smile:

Nagyon köszönöm! :)19:38 kor feltettem 44%-on kiváncsi vagyok mérem az időt és visszajelzek!:)))

tuti át kell menjen rajta, a dokkoló nem szólhat ebbe bele.

50-60% felett lassabban tölt, tehát mindenképp kevesebb akkumulátorral tedd fel! :slight_smile:

Jó meglátjuk!:)) Egyébként múlt péntek óta van nálam és ha talán a régi SE töltővel max 3-szor volt töltőn és nem toltam 100%-ig, de nem is volt lemerítve azt kell mondjam, hogy az új bétával rajta nagyon bivaly az akksija! Jó nem nyúztam agyon, de simán bír 2 napot!:slight_smile:

De ha mondjuk veszek az Apple oldaláról egy Belkin típust akkor az ahhoz tartozó kábellel is menni fog a gyorstöltés? Akkor az Apple gyári töltőjét eltehetem? Lehet buta kérdés bocsi!:))

Naaaa:) 20:15-kor levettem és 66%. Akkor az vajon valami vagy semmi?:)))

Ezért mondtam, merítsd le 10%-ra, és akkor könnyebben kiderül :slight_smile:

Okksa kipróbálom de akkor max a jövő héten írok mert nagyon bírja az akksi!:))Most 21:20 van és aktívan használtam kivételesen és 64%-on vagyok:)))

Bekapcsolod a LED-et elindítasz egy youtube videót valamit fusson még valami a háttérben, azért le lehet meríteni. Mindenestre így tudod csak kideríteni.

Bekapcsolom a LED-et? Az mit jelent?

LED = vaku :smiley:

Jaaaa! Bocs!:rofl:

Yepp, en azota is elegedett Belkin hasznalo vagyok. Van meg itthon 2db IKEA tolto is (az egyik az onalloan megveheto NORDMÄRKE, a masik pedig a lampa talpba epitett HEKTAR). Az Ikea verzio merhetoen lasabban tolt, de vegulis szinte mind1, mert egesz ejszaka ugyis siman feltolti.