iPhone 12: kisebb szenzorsziget, LiDAR szkenner és négy különböző modell várható

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/04/07/iphone-12-kisebb-szenzorsziget-lidar-szkenner-es-negy-kulonbozo-modell-varhato/

Három külön kiszivárogtatás is érkezett Twitteren keresztül felénk, amik az idei iPhone családról árulnak el érdekességeket. Ha lehet hinni nekik, idén ősszel az Apple négy új iPhone-t fog kiadni, kisebb lesz a kijelző feletti szenzorsziget és érkezik a LiDAR szkenner is! Jon Prosser jóslata a következő: Prototyping for iPhone 12 devices is just about finalized!…

kérdés hogy melyik amoled…

Várom. X-ről váltok 12 Pro-ra.

Az Apple süllyedjen el szégyenében a TFT-s iPoneok miatt. Már minden OLED. De ő még lehajol azért a kicsi nyereségért is.

Lehet beletolnak egy Liquid Retinát, az meg ugye a “legfejlettebb kijelző mobil eszközön” . :roll_eyes:
Akkor is ezt vágnád a fejükhöz? :slightly_smiling_face:

VÁROM!
De a pocsék gyenge forint miatt már előre félek az árazástól…Ha az Apple nem emel, és 999 dollárról indul a 12 Pro, az itthon minimum 450 ezer ft-ról fog indulni…

nem tudom hogy vagy vele az én szememnek nem jó az OLED.
a) PWM, az OLEDet perpill nem lehet PWM nélkül rendesen meghajtani.
b) subpixel elrendezés VS felbontás… azt modják hogy hű de f.sza ppi-je van az OLEDnek közben meg láthatóan szarabb mint a 330ppi-s retinának… ebből következik a c)
c) a fehér területeket nézve a kijelző mintha “bizseregne”, az éppenhogy megfelelő ppi és a pentile subpixelezés miatt a szemnek nem teljesen homogén a fehér és ezek a színes subpixelek keltik ezt a fura hatást.
d) ha full fehér hátterű szövegeket kell olvasni az az időszak nem zabálja le az akkumulátort, dark mode szerintem egy az amoled miatt kitalált valami.
Nem véletlenül tolta fel a samu a ppi-t 500 fölé.

1 kedvelés

Hülyeségeket beszélsz! Én nem vennék OLED-et csak is TFT-t. NEm akarom, hogy a szemem kiégjen és a kijelző be.

1 kedvelés

Ha jól értem a X/Xs/11 Pro utódja méretben növekedne? Tehát két csúcs iPhone az egy kisebb és egy nagyobb tepsi lesz, hogy véletlenül se lehessen élvezni a Pro előnyöket kisebb méretben?!
Mondjuk a Covid-19 és a bikaerős forint miatt a Prók ára szerintem 440-460e körül indul majd.

1 kedvelés