iPhone 12 mobilnet hiba

Sziasztok!Hasonló problémám,mint a másik posztban az ipad pro-val.Adott egy iPhone 12 és olyan problémám van,hogy ha elhagyom a wifi jelet,nem kapcsol át mobilnetre.Azaz,ha eljövök pl otthonról,akkor nincsen mobilnetem.Nem kapom meg az értesítéseket…stb.Ha "repülőgép"módba kapcsolom és utána visszakapcsolom,akkor működik.Köszönöm a segítségeteket előre is!

hálózati beállítások törlése volt már? ki van kapcsolva az iCloud privát átjátszó? a szolgáltató felé jelezted?

A hálózati beállításokat hol tudom törölni?iCloud privát átjátszónál “frissités” módot találok csak.Még nem jeleztem a szolgáltatónak(Telekom)

Beállítások, Általános, iPhone átvitele vagy alaphelyz. áll., Alaphelyzetbe állítás, Hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása.

az iCloud privát átjátszót pedig a Mobilhálózat alatt az IP-cím-követés korlátozása opció kikapcsolásával tudod kikapcsolni.

köszönöm szépen,megpróbálom!

Sziasztok!! Nekem is hasoló problémám van 13 Pro Maxon (TELEKOM), de nekem nem csak wifiről való váltás után, ha nem kapcsolódom wifihez is csinálja, hogy nincs mobil adat forgalom pedig full 4G-t mutat a készülék de semmi nem jön meg, vagy újra indítom a telót vagy repülőgép mód és utánna egy darabig jól működik! Sim kártyát cseréltettem, hálózati beállítások vissza állítása, gyári beállítások vissza állítása megvolt mentésből is meg teljesen új iphonként is, semmi sem változtat rajt! (legfrissebb az IOS is 15.3)
Voltam szervizben is 1 nap után vissza adták a telefont hogy a hibát a nem mutatták ki teszt alatt, de telefon mobilnetje mégis használhatatan! Van valami tippetek?

és az IP-cím-követés korlátozása opció be van kapcsolva, vagy sem?

Az be volt kapcsolva, tegnap mikor olvastam a fórumot kikapcsoltam, remélem én is hogy csak ennyi a baj de ma kiderül hogy jelentkezik e a probléma, újabban már minden napos volt… Azért köszi addig is!