iPhone 13 minire váltottam – teszt és vélemény

Eredetileg itt jelent meg: iPhone 13 minire váltottam – teszt és vélemény - Szifon.com

Az idei iPhone frissítés szerintem nem igazán mozgatta meg az embereket. Azok, akik évente váltanak, amúgy is váltottak, akik viszont egy értelmes frissítésre várnak, azokat lényegében ez a mostani nem hatotta meg. Ezért is döntöttem úgy, hogy idén picit szakítok a szokásos teszteléssel, és megnézek egy iPhone 13 minit, hogy mégis mire képes 2021-ben. 2020-ban…

Szerintem is tökéletesek a mini méretek! Tavaly váltottam a 12 mini-re mert már olyan régóta vártam ezt a formát és ezt a méretet, hogy egyből kellett! A 13 mini is nagyon csábító, viszont ha minimálisan is, de vastagabb, valamint, ahogy egy youtube-os teszten láttam a jobb strapabírósága a 12 mininek, emiatt egyelőre várok a váltással. Az akksi idő persze nem szól mellette, de nincs összehasonlítási alapom a 13 minihez :slight_smile: Remélem megtartja még jó ideig az apple ezt a méretet ezzel a formatervezéssel, mert számomra ez a tökéletes mobil!

1 kedvelés

Nekem egyedül a kompromisszumokkal van bajom, én PM-ot vettem, de nekem is elég lenne a kicsi, ha minden benne lenne.

akkor miért nem sima 13 Pro-t választottál amúgy? :smiley:

Nagyobb akksi…

11PM-ről váltottam és nem bántam meg. Sokkal jobb képeket csinál mindkét kamerájával. Két év alatt alig használtam a zoom kamerát, mert gyengébb volt a képminősége, és a 2x optikai zoom önmagában kevés, digitálissal meg minek fotózni. A mérete tökéletes, végre egy egykezes telefon. Ha leülök, észre sem veszem hogy a zsebemben van, és befér bármelyik zsebbe. 40% körüli aksival zárom a napot, de van úgy, hogy 60% - csak munkára használom és fotózásra. A kijelző mérete is tökéletes, még hírolvasásra is.

1 kedvelés

van aki esetleg 12 miniről váltott és leírná a tapasztalatait?