iPhone 14 hírek: kiszivárgott kijelzővédő üveg és tok kompatibilitás

Eredetileg itt jelent meg: iPhone 14 hírek: kiszivárgott kijelzővédő üveg és tok kompatibilitás - Szifon.com

A Weibo-ra, a kínai közösségi oldalra felkerült egy fotó, ahol teljes pompájában láthatjuk az iPhone 14 család kijelzőt védő üvegeit, amire a tényleges kijelző lesz laminálva. Emellett pedig az Alibaba megosztott YouTube-on egy videót, ahol 3D nyomtatott iPhone 14-ekkel nézhetjük meg, hogy az iPhone 13 tokok mennyire lesznek kompatibilisek. Ahogy a fenti képen is látható,…

1 kedvelés

Én biztos a sziget verziót választom, a lyukas nem tetszik :slight_smile:
És miért nem gyártanak olyat aminek fehér az eleje? Nem is értem. Ezek a feketék randák…

mert a kikapcsolt állapotában a kijelző maga is fekete, és így egybeolvad a kerettel.

Na nekem viszont a “sziget” nélküli sokkal jobban bejön. Végre! Bár azért ez sem teljesen sziget nélküli, inkább egy duplán szétosztott, de azért már haladás. Kíváncsi leszek, hogy az aksi % jelzés vissza jön-e, mivel az nekem viszont továbbra is hiányzik.
Pozitív, hogy a “pór népnek” szánt verzióból is lesz max. ezután. Más kérdés, hogy az nyilvánvalóan sokkal “szint alattibb lesz” a pro verzióktól, mint a jelenlegi.
Az viszont, hogy a régi tok rámenjen az új készülékre nem azért lenne fontos, hogy ne kelljen újabb 10 ezret kiadni egy normális szilikon tokért - bár ebben is lehet valami, mivel én azóta is az elsőt használom a 12 Pro-hoz aminek semmi baja nincs most sem -, hanem inkább az, hogy ne legyenek olyan esetek, hogy vásárol a júzer egy vadi új szép telefont, azután amikor szeretne rá kérni tokot meg védőfóliát akkor széttárják a kezüket a boltban, hogy hát jaaaa, azok még nem jöttek meg. Vagy megjöttek, de veszik mint a cukrot és már el is fogytak. Mondjuk erre meg az lenne a legjobb megoldás, ha a hiper vékony csomagolásába bepasszíroznának hozzá egy átlátszó szilikon tokot alapból, ahogyan a kínai csúcsmodellekhez is és az így eleve járna az új készülék mellé, ha már a töltőt kispórolják. Csak hát akkor nem lenne ezekből is külön bevétel ami úgy tűnik ráfér az Almára, mert olyan csórók szegények. :joy:

Nekem pont a fekete előlap nem tetszik. Ne olvadjon egybe, fontosabb a fehér előlap és nem ez a gyász keret ami most is van minden telefon elején!

Az a gáz, hogy az olcsóbb sima iPhone-n még mindig a notch lesz.
Azért nem fogok +100k-t fizetni, hogy már ne legyen notchom.

nem is kell :smiley: ha jó neked a sima akkor ennyi.

De nekem nem kell a notch, notch nélkülit akarom, az meg awwww. :smiley:

lyukas verzió úgy néz ki mint egy androidos telefon. Brrrrrr…