iPhone 14 pletykák: magasabb kijelző, műholdas kommunikáció, CAD képek

Eredetileg itt jelent meg: iPhone 14 pletykák: magasabb kijelző, műholdas kommunikáció, CAD képek - Szifon.com

A 9to5Mac biztos forrásból szerzett információkat az idén ősszel bemutatásra kerülő iPhone 14 modellekről, az indiai 91Mobiles oldal pedig állítólag hozzájutott az iPhone 14 Pro CAD-ban renderelt képéhez. Ha esetleg a zöld iPhone 13 frissítés nem keltette volna fel az érdeklődésed, akkor most ezek az iPhone 14 pletykák minden bizonnyal elérik a céljukat. Nézzük is…

Ilyenkor mindig a tavalyi Apple Watch jut eszembe. Nem hogy CAD képek, hanem tökéletesen egybevágó renderelt képek is megjelentek, hogy aztán kiderüljön, hogy egy szó sem igaz az egészből. Azt hiszem az volt az első, hogy a megjelenés előtti pletykák ekkorát tévedtek volna. De ez az egy alkalom is elég volt arra, hogy most semmit nem hiszek el. Az iPhone egyébként is furcsa szerzet, hardveresen szvsz már régen túllépett a felhasználók igényein, reszelgetik-reszelgetik, de szerintem a többség már régóta némi közönnyel várja az új bejelentéseket.

1 kedvelés

……amugy nektek nem akadozik az iCloud ?

  • időnként nem lehet kikapcsolni a telefon megkeresése funkciót a Lokátorban… nem lehet kijelentkezni az AppleID -bol…. nem keres szofterfrissítést csak karikázik, Néha dob üzenetet hogy sikertelen ismeretlen hiba miatt (ezt mobilneten…kettőn(DIGI-Telenor))

…és most ez nem is BETA…

https://www.apple.com/hu/support/systemstatus/

2 kedvelés

Nekem mostanaban a safari rendetlenkedik, leginkabb telefonon, konkretan mindket telefonomon. Es fokent ha egy kulso programbol, pl emailbol nyitok meg egy hivatkozast. Elkezd tolteni majd megall mielott egy betu is megjelenne. Repulo mode ki-be es ujra mukodik. Wifi vagy mobilnet az mindegy, de csak safari.

és az ebben a cikkben említett dolgokat végigpróbáltad, illetve feltelepítetted már az IPv6-ot letiltó profilt?

Nekem is voltak a mobilnettel problemaim de 15.4 ota megszunt!