iPhone 14 Pro üzemidő: 4 és fél óra használat alatt 25%-ra merül?

Sziasztok. 3 hetes 14 pro-m van és nem vagyok megelégedve az üzemidővel. 100%-ról 4 és fél óra képernyőidő mellett merült le 25%-ra, jobbra számítottam. Akksi kímélő beállításokat beállítottam. Lesz ez vajon jobb? vagy ennyit tud a teló? 14pro tulajoktol szeretném kérdezni a tapasztalataikat.

és ezalatt a 4 és fél óra alatt milyen appo(ka)t használsz? mi fogyasztja el a legtöbb töltöttséget pontosan?

Éjjeles voltam, 2 óra 10 percet ment a kijelző 50%-ig merűlt. Tiktok fogyasztott legtöbbet. Ezt a messenger háttértevékenységet nem tudom hova tenni, appfrissítés a háttérben ki van kapcsolva

egy harmadik fél alkalmazása által okozott merülés nem a készülék hibája. ezt talán az app fejlesztője felé tudod jelezni, de egyhamar szerintem ne várj rá megoldást.

nézd meg, hogy akkor is ennyire merül-e, ha nem nyomogatod, vagy pláne le is törlöd (átmenetileg) a TikTokot. ha ettől függetlenül is ugyanúgy merül, akkor nem a TikTok a ludas. ha anélkül nem merül ennyire, akkor el kell döntened, fontos-e annyira a TikTok, hogy beáldozd miatta a töltöttséget.

az Appfrissítés a háttérben és a sima multitasking miatti háttértevékenység két külön dolog. háttértevékenység normál multitasking során is van, amikor csak váltasz az egyes appok között.

Igazábol 2 és fél éves 12-esemet cseréltem le erre és nem sokat javult az üzemidő, nyilván 120 herz. A Készülèk felhasználása nem változott ugyanúgy használom :slight_smile:

mivel akkor ezek szerint ezt egy 3rd-party app okozza, azzal az Apple nem tud mit tenni, ez a fejlesztő sara.

Nem. Sajnálom ha így jött le, a tiktok az csak egy példa volt mivel aznap éjjel az fogyasztott a legtöbbet. Mikor megírtam a posztot akkor nem az volt , ne kérdezd hogy mi mert nem emlékszem de az előző készülék tapasztalatai azt mutatják hogy ez nem sokkal jobb üzemidőben. Arra lettem volna kíváncsi hogy más 14pro tulajanak milyen üzemideje van. Mert az egyik munkatársam 14 pro-ja sokkal jobban bírja mint az enyém. Mert visszavinném az Istyle-ba csak azt gondolom hogy elhajtanak.

ha hardveres oka van, azt a diagnosztika is elvileg ki fogja dobni. ha szoftveres oka van, valami telepített app miatt, akkor az nem lesz garanciális kérdés, és így nem fogják kicserélni.

érdemes lenne mindezek előtt még az ezekben a cikkeinkben leírtakat végigzongorázni:

A régi és új telefonod között 385mah a különbség nagy csodát ne várj tőle, hogy tovább fogja bírni. Ráadásul Always on display is van a 14 pro-ba ha be van kapcsolva az is meríti, ha ez a visszaállítás után volt hogy backup-ból álltál vissza az indexelés is sokat fogyaszt amíg teljesen le nem fut az új telefonon.

1 kedvelés

Ha csodát nem is legalább azt hogy lényegesen jobban bírja mint egy 2,5 éves készülék? főleg hogy majdnem 400 mah-val nagyobb akksi van benne. Jadeye köszi az infokat. Lényegében azt szeretném kizárni hogy gyárilag van e probléma, ha nincs akkor együtt élek vele, akkor lehet visszaviszem. Mert az a legnagyobb probléma hogy nem sok külömbség van a két teló között. Always on display? az volt az első hogy kikapcsoltam.

Sziasztok, cseréltek a telefonba mindent kivéve a kamerákat meg a kijelzőt, valami szenzor hiba volt. Úgyhogy új akksi is van meglátjuk javul-e az üzemidő.

1 kedvelés