iPhone 14: szigetcsoport lesz a félszigetből?

Eredetileg itt jelent meg: iPhone 14: szigetcsoport lesz a félszigetből? - Szifon.com

Az iPhone előlapját 2017 óta meghatározza a szenzorsziget (angolul notch), mely a kijelzőbe felülről lóg be. Ebben található az előlapi kamera, a Face ID szenzorai és egyéb érzékelők, amik a telefon működéséhez szükségesek. Eddig is szenzorszigetnek hívtuk, pedig valójában félsziget volt, most azonban úgy tűnik, hogy idén ősszel két tényleges sziget váltja majd iPhone 14…

Nekem, személy szerint teljesen mindegy, marketing oldalról viszont látok fantáziát az i betűben.

Most, mikor már a Mac-en is van szenzorsziget, azon gondolkodnának, hogy hogyan tűntessék el az iPhone-ról? Hamarabb lesz az Apple Watchon is.

1 kedvelés

Azért ez elég szégyenletes az Apple-re nézve, hogy ilyen hamar feladta! Pedig lehetne vonzóvá tenni, csak akarni kellene, mert ha sima lenne a hátlap-cserébe nagyobb az akku, lehetne benne a várt kijelző alatti T-ID kísérlet gyanánt, mennyire kedvelik az emberek (bár én nem szeretném) , lehetne akár megerősített kivitelben is ami jobban bírja a “gyűrődést” persze ha nem megy a szépség rovására nagyon és pl stb is lehetne benne.
Azért én titokban reménykedem abban, hogy majd a következő SEx-ben visszaköszön a mini!

Tehat azt modnod, hogy ha ugyonugy a teljes iPhone linupnal sima lenne a hatlap es nagyobb lenne az akku, es lenne benne kijelzo alatti ujjlenyomat erzekelo, akkor tobben vennenek Mini-t, mint ahanyan most vesznek minit? :smiley:

Igen, valoszinuleg azert vezetik ki mert az SE vonal fogja tovabb vinni a meretet.

Top komment.