iPhone 8 frissítési anomális IOS 13 update közben

Sziasztok!

Nagyon furcsa problémába ütköztem. Tegnap a telóm éjszaka lefrissítette magát, és reggel arra ébredtem, hogy totál lemerült (mert éjszaka elkezdett csipogni, mint amikor töltőre rakja az ember, de kb 5 másodpercenként, ezért félálomban kihúztam).
Reggel töltőre tettem, és ez az 5 másodperces “bootloop” folytatódott, de nem az apple logo villog, hanem egy pillanatra megjelenik a touch screen, majd sötét kijelző, középen forgó loading circle, és zizeg (töltés hangot ad), majd előről.
Próbáltam resetelni, semmi, recoveryvel sikerült újrarakni a telót, majd bejelentkezés és icloud backup betöltést követően, amikor az appok elkezdtek települni, megint elkezdte.
Kérdésem, hogy ez most normális, és várjak vele x órát, amíg abbahagyja (idővel talán kicsit lassabb egy ilyen kör, és egyre tovább látszik a touch screen), vagy valami mással próbálkozzak?
Hátha valakinek van megoldása, előre is nagyon köszönöm!

Esetleg a bootloop-ot ezzel az alkalmazással fixálhatod: https://www.imyfone.com - menüben válaszd ki a Fixppo-t.

1 kedvelés

Update:
Ha netán valaki hasonlóba futna, kinda megoldódott a dolog. Egész napos restoring, DFU szerencsétlenkedés után kiderült, hogy a baj az icloud mentéssel lehet. Amikor a frissített rendszer betölt, és elkezdenek az appok betölteni, akkor valami ledobja a szíjat, és nem hagyja a telefont bebootolni, hanem egy örökös loopba kergeti (másfél órát hagytam neki hogy magához térjen érintetlenül, nem volt elég).
Tehát most lényegében több évnyi adat mehet a lecsóba, és tiszta lappal kezdjük újra. Eddig a harver miatt gondolkodtam egyre jobban, hogy a következő készülékem nem almás lesz. De legalább az oprendszer segített meggyőzni magam hogy tartsak ki… Eddig…

Válts nyugodtan, de a hiba nem feltétlenül az almánál van, max amit használtál nem feltétlenül jó arra amire akartad. Én évek óta mindig az iTunes jelszavas mentését használom és soha nem volt még ezzel gond, kivéve mikor elfelejtettem a jelszót, mert az pótolhatatlan sajna. Sokaknak csináltam is már azzal és sokakat buzdítottam is, hogy ezt használják, eddig hibátlanul tette a dolgát.
Persze most majd jön ide ez alá akiknek vmiért ezzel sem sikerült, mert mindig lesz olyan is, na ők akik nem ismerik el ha vmit elcsesztek, tisztelet a kivételnek.
Arról nem is beszélve, hogy azért időnként érdemes vmi sajátra is menteni mindent ami rajta van és fontos.