iPhone 9 és iPhone X Plus: szeptemberben nagyobb készülékek érkezhetnek

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/08/01/iphone-9-es-iphone-x-plus-szeptemberben-nagyobb-keszulekek-erkezhetnek/

Eddig viszonylag távol maradtunk a következő generációs iPhone pletykáitól, de már csak 1,5 hónap választ el minket attól, hogy az Apple bemutassa és útjára indítsa az új készülékeket. Tavaly ilyenkor derült ki a HomePod béta szoftveréből, hogy milyen lesz az iPhone X kinézete, aztán végül a Face ID-t és számos más dolgot is az Apple…

Tehát ha jó értem, kiadnak egy új készüléket de azért szigorúan vigyáznak rá, hogy ne legyen jobb mint a mostani ájfonten, mert hát az mégiscsak jubileum meg minden jóság. :slight_smile:

Kiadnak egy iPhone X s-t is, ami jobb lesz az iPhone X Plus-szal egyutt. Egyedul a 6,1-es lesz kevesbe jo

En eppen elpartoltam volna az apple -től amikor kiadtak az SE-t. Szerintem meg sokan vagyunk akiknek mar nem elfogadhato az ennel nagyobb meret. Nem jatszom a telefonon, es a filmeket is tvn nezem nem a telefonon, de meg bongeszni sem a telefonon szoktam, azt vagy ipaden vagy a macbookomon teszem. Nehezen hinnem hogy az apple el akar veszteni egy vasarloi reteget aki nem evezni akar az iphonejaval. Szoval kell az az se2, es nem az ara hanem a merete miatt.

2 kedvelés

Csatlakozom az elottem szolohoz. Az Apple az egyetlen valamire valo formaju es kinezetu keszuleket ha tenyleg elkaszalja szomoru leszek. Volt X-em de sehogysem jott be a merete matt. A sulyarol meg az el******t formajarol a kiallo kamararol nem is beszelve. IPhone 6 ota nem kepes besulyeszteni a nyomorult hazba. Vagy ha az apple szerint ez szep akkor izlesficama lett az tuti. Tehat kell az SE2 vagy by-by Apple.

1 kedvelés

Engem még mindig a kiálló kamera tud bosszantani, ha nyomkodom az asztalon és billeg. Kisebb méret semennyire se hiányzik, de nagyobb sem kell. 1-1 évig használtam Plus készüléket is, inkább vissza váltottam. A mostani méret jó, talán a 6-os méret jobb, de hát a dupla kamera nem árt :man_shrugging:

Én pedig meg merem kockáztatni, hogy ha lenne új SE, akkor azon is kiálló kamera lenne.

Na megcsak az kéne.

Kb 2 nap alatt szoktam meg SE után a 10-et, soha nem kellene kisebb méretű telefon, igaz nagyobb sem.
SE2-nek nincs létjogosultsága, nem illik bele a portfólióba…

Szívemből szóltál !

Csatlakozom! Boven eleg az SE merete! Remelem lesz valami SE mertetu amibe esetleg kicsit nagyobb kijezot bele tuszkolnak meg amit lehet! Mindenre hasznalom a telefont evvel a kis kijezovel! Es ha 4,3 bele fer akkor meg azt el fogadnam! de a telefon meret novelese semmi esetre se elfogadhato szamomra, ha mar at kell lepnem a tegla meretu telefonok koze akkor mar android tarhazabol is valogathatok! Pedig androdios telefonom 8 eve nem volt!
i4 16dg i4s 64g i5s 64g i6s 64g i6s 128g es mikor megjelent az SE 64g abban a pillanatban repult a tegla!! vagyis elobb megjott az uj mielott sikerult eladnom de vegre megint kompakt meretu telefonom lett!!!

Csatlakozom én is… Sajnos a SE óta nem sikerült összerakniuk egy olyan készüléket ami az én érdeklődésemet felkeltette volna. Nagyon sajnálnám, ha végképp elkaszálnák ezt a vonalat, mivel akkor a SE -nél újabb telefonom soha nem lesz :disappointed_relieved: :disappointed_relieved:

Tepsit vehetek a vasedényben is, jóval olcsóbban…

2 napja használom az X-et gondoltam ha csinálok fotokat videokat azt a legjobb minöségben tegyem illetve hosszutávon a legfrissebb flagship csak kihuználam 2-3 akár 4 évet mint a 6-os. De azt már most tudom nem fogok a méreteivel kibékülni. Felüdülés a 6-s méréte vastagsága és súlya a kézben az Xhez képest pedig nincs kis kezem! Számomra azokat paraméreteket kellett volna megtartani ezekkel a funkciókkal és egy kikockázott kijelzővel keretig.

1 kedvelés

Akkor annyira nem szar a helyzet, még legalább 3 évig használhatjátok a jelenlegi SE-t addig biztos támogatva lesz. :slight_smile:

egy se hez kepest oke ha nem jo a meret nade egy 6hoz?

“ha mar at kell lepnem a tegla meretu telefonok koze akkor mar android tarhazabol is valogathatok! Pedig androdios telefonom 8 eve nem volt!”

Most őszintén, ezt ugye nem gondoltad át mielőtt leírtad? Ez milyen érv már, ne is haragudj :joy:

Igen, egy 6-os képest pont annyival nagyobb hogy a komfort érzés és a tartás már nem az igazi, plusz ez a súly már nem azt érezteti velem hogy “ebben már anyag van” hanem inkább hogy mi a fenéért ilyen nehéz!

Eddig jól titkolják az új telefont… Nem szívárgott ki semmi sem… :slight_smile: Erre meg már jönnek a pletykák, képek, stb… Nem lesz varázs. :frowning: Jó lenne tényleg az, hogy a bemutatóig nem tudnánk semmit sem… Nem kell mindent mindig előre tudni…

Azért olyan nehéz mert az aluminium váz helyett acél vázat használnak…(saválót) És mivel az acél fajsúlya nehezebb az aluminiumbál, így a telefon is nehezebb… Kb ennyi… :slightly_smiling_face:

Az SE merete sulya idealis es ha akarom bele tudom rakni a farmer barmely zsebebe es nem fog zavarni semmilyen mozgas ules kozben! Nem olcso telefont akarok hanem kompakt kicsi telefont minden tudassal amit bele lehet spekelni ara pedig lehet pont annyi mint a 5-6 vagy 10 colose , ne legyen hardverben gyengebb! Ha lesz ilyen rogton vevo leszek ra! Vagy akarami SE meretu applera ami mar az SE tovabb fejlesztese!