iPhone a Styleboltból

Sziasztok!
Új telefont szeretnék vásárolni és nézelődtem, hogy mennyivel olcsóbban tudnék kijönni ha nem az iStyleból szerezném be a készüléket és feltűnt, hogy a Styleboltban mennyivel olcsóbb az Xs. Kérdésem, hogy bárki vásárolt-e már onnan és mennyire megbízható a hely? Esetleg tudni lehet-e, hogy ezek a készülékek hivatalos magyar beszállítótól származnak-e, vagy külföldön szerzik be őket? Ha külföldről van és netán valami baja lesz a készüléknek akkor garanciális javítás mennyire körülményes? Kicsit paranoiás vagyok az ilyen dolgokban, főleg ha ennyi pénzt hagyok ott.
És igen látom, hogy – feltételezem – a szifon.com-al partner(?) , azért biztos ami biztos rákérdezek itt is.
Előre is köszi a segítséget!

Szia,

nekem több termékem is tőlük van, általában a MacBook Pro-imat tőlük veszem, mert akkora az árrés, hogy az már számít. Természetesen hivatalos 1 év garanciát kapsz hozzá, de nem magyarországi a beszerzés, EU-s. Ez azt jelenti, hogy legtöbb esetben EU, magyar hálózati adapterrel kapod, de elképzelhető UK adapter is.

A készülékek bontatlanok, aktiválástól számítva 1 évig garancia is van rájuk, és áfás bruttó ár. Én inkább ilyen helyről vásárolok gépet, telefont, mint bármilyen GSM bolt. Természetesen bármilyen kérdéssel fel tudod őket hívni. :slight_smile:

Remélem tudtam segíteni,
Gergő

1 Like

Köszönöm a választ.
Esetleg volt már, hogy garanciális javításra szorult valamelyik ilyen készüléked? Mennyire gördülékeny ilyenkor ez folyamat (gondolom szervizben látják, hogy nem Magyarországról származik a készülék)?

Köszi,
Balázs

Volt persze a MacBook-nál többször is, mivel ez hivatalos garancia, nekik lényegtelen honnan származik, ráadásul EU-s is.

Értem, köszi a segítséget! :slightly_smiling_face:

1 Like

A rendszer automatikusan lezárta ezt a bejegyzést 2 nap után. Több hozzászólás nem engedélyezett.