iPhone + Apple Watch: egy új aloldal az Apple-től

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/06/11/iphone-apple-watch-egy-uj-aloldal-az-apple-tol/

Az Apple a napokban készített egy új aloldalt, melynek neve „iPhone + Apple Watch” és arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen jól együttműködik a két eszköz. Sajnos magyar nyelven (még?) nem elérhető, de ide kattintva megnézheted. De miért is érdekes ez? Az Apple kapcsán gyakran felmerül az ökoszisztéma. Vagyis nem csak az számít, hogy…

Valójában igen, amikor minden rendesen műxik akkor tényleg többet ad mint a konkurencia párosai, bár hüvely párossal nem futottam még össze, de a samuknál némileg többet nyújt és ezt olyan ismeri el a baráti körömből aki apple ellenes. Régóta használja az aktuális csúcs samu telókat és azokkal az óráját ami persze eSIM-es, így van hasonlítási alapja bőven.

Én azt gondolom róla, hogy az Apple Payt már régóta használom viszont ha órával fizetek nem tudom semmilyen applikációval visszanézni csak a banki applikációban ha levonják ami legalább egy hét. Ha telefonnal fizetek az jó mert ott a Walet alkalmazásban visszatudom nézni azonnal. Sajnos az óránál nem így működik.

Nekem nem hiányzik, mert a Curve kártyával fizetek mindenhol és az mindent kiír amire szükségem van. Ja meg a revolutnál is.

a Watch appban tudod visszanézni ilyenkor a Wallet és Apple Pay menüpontban.

Igen ez a legfosabb megoldás. Én emiatt veszem elő a telefont fizetéskor.

Én azért nem veszek apple órát mert nagyon nagyon kevés az 1 nap üzemidő. Ha még idővel romlik az akksija még rosszabb lesz. Legalább 1 hét akksi idő kellene akkor azt mondom veszek…

Köszi főnök! Meg van!

mondjuk ettől még valóban kényelmetlen helyen van. :smiley:

1 kedvelés