iPhone értesítések windows-on

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Olyan programra lenne szükségem ami windows-t futtató laptopra meg tudja jeleníteni az iPhone értesítéseket. (Bejövő hívás értesítő, app értesítő…stb)
Arra gondolok, ami iOS-nél is működik laptop és telefon között.

Nekem valójában az kellene hogy a számítógépen kapjak értesítést ha az ipjone-ra jön valami.
Ugyanúgy mint ahogy a macbookra megy az iphone-ról ha bejövő hívás van, vagy valami push értesítés jön!
Ezeket gépen kezelni nem akarnám, csak lássam hogy a telefonra jött valami.
A Pushbullet volt ilyen, de már nem kompatibilis ios-re ha jól értesültem.
Előre is köszi ha valaki segít!

Szia!

Amit te szeretnél az nem lehetséges. Nincs alkalmazás ami az értesítéseket figyelhetné és abból valami más eseményt generálna mint például az Androidon.

A macOS-en sem ilyet látsz, hanem ott az Apple saját megoldását, de az is csak akkor működik, ha a telefon és a gép is ugyanazzal az Apple ID-val van regisztrálva, ugyanazon hálózaton van és az erre szolgáló kapcsoló engedélyezve van.

Szóval röviden: nincs ilyen megoldás.

Ez igaz is es nem is. Regen, leteztek olyan Bluetoothos, stereo fulesek, amelyeken volt egy LCD kijelzo. iPhoneOS 3 volt a 3G-men, amikor ilyeneket hasznaltam (meg anno a Windows Mobile 2003SE-t futtato PDA-hoz vettem zenehallgatashoz). A keszulek notifikacioi, vagy a hivasokrol az ertesitesek megjelentek a fules kijelzojen. Bar ez lehet, hogy a headset profil resze, nem tudom. Szoval van olyan csatorna, ahol ez “kimegy”, itt inkabb az a kerdes, lehet-e a fogadasahoz szoftvert irni. Illetve azt sem tudom, hogy ez mukodik-e meg.

Szerintem a BT profil része lesz az inkább, mert a basic hívásértesítés, új üzenet értesítés most is működik pl. okoskarkötőkkel.

Ha Dell géped van, akkor ez esetleg vmi olyasmi…