iPhone frissítés megszakad

van egy iPhone SE, ami USB-s iTunes-os frissítés közben a frissítés megszakadt (14-es hiba ha jól emlékszem) és azóta nem lehet semmit kezdeni a készülékkel. Az apple-el már kontaktoltam, és ugyanazokat a trükköket mondták el, amit a neten amúgy is lehet olvasni, de egyik sem segített.
Viszont a márka nincs annyira a szívemhez nőve, és nem érték számomra a készülék, viszont a rajta lévő adatok számomra pótolhatatlanok. Van-e rá bármilyen mód, hogy ezeket az adatokat kinyerjem a készülékből? Tényleg bármilyen mód.
Válaszaitokat előre is köszönöm!

a 14-es hiba hardveres. vagy a dock csatlakozó és az alaplap között van valami hiba a kapcsolatban, vagy alaplapi a gond. ezt látatlanban nem lehet megállapítani.

próbáld meg teljesen eredeti kábellel. ha azzal is ugyanez, akkor látatlanban nem lehet mit mondani rá. elvben lehet mód az adatok kinyerésére, de gyakorlatilag csak azután derül ki, mit lehet tenni, ha a készülék szét van szedve. meg lehet próbálni másik dock csatlakozó használatával, de én inkább alaplapi hibát tippelnék. látatlanban ez tényleg csak tipp.