iPhone Képernyő bekapcsolva és Képernyő kikapcsolva

Sziasztok!

Sajnos nem találtam sehol se ehhez hasonló témát, ezért is fordulok hozzátok itt.
Nem tudom, hogy az alábbi dolog normális-e de készülék vásárlás után az akkumulátor használatnál nem figyelhető meg abszolút semmilyen képernyő kikapcsolt tevékenység, pedig az telefon zárolva van, nem fut semmi sem a háttérben.
Míg a korábbi telefonomon pedig, amint le van zárva a képernyő már jelzi is a képernyő kikapcsolt tevékenységet. Lásd a képek.
Szerintetek ez normális vagy nekem van valami teljesen rosszul beállítva az új telefonom, hogy nem érzékeli ezt az állapotot?

Előre is köszönöm a segítségetek a témában!

Attol fugg…

A kepernyo kikapcsolva nem azt jelenti, hogy akkor ki volt kapcsolva a keszulek kepernyoje. Azt jelenti, hogy a keszulek kepernyoje ki volt ugyan kapcsolva, de a keszulek maga nem aludt, tehat csinalt valamit.

Tehat, most nem fut az a valamid, ami fut a masikon, ami miatt a masik keszuleked nem tud aludni.

Köszönöm szépen!
Mik lehetnek ezek a dolgok amik esetleg futhatnak és nem tud aludni a készülékem ?

én inkább örülnék annak, hogy megszűnt az a valami, ami egész éjjel húzta a készülékedet.

a képeken pont az a statisztika nem látszik, hogy mégis mi pörgette, önmagában a grafikonról pedig ez nem fog kiderülni.

az Alkalmazásfrissítés a háttérben be van kapcsolva? van olyan app, ami rajta volt a korábbi készülékeden, de most már nincs fent?

Alkalmazásfrissítés ki van kapcsolva igen. Inkább olyan app van ami az újon rajta van de a régin nincs. Jóval több app van most mint korábban.