iPhone Wi-fi eldobás vol.2

Hello, egy előző topikban már írtam a problémáról.
Az iPhone zárolt kijelző alatt eldobja a wifi kapcsolatot és 4G-re vált.
Megcsináltam a ‘hálózati beállítások visszaállítása’ megoldást és szépen működött is öt napig…, majd ismét jelentkezett a probléma. Azért nem gondolom hogy a készülékben lenne hiba - legalábbis hardveresen - mivel két külön iPhone-on is teszteltem és mindkettőnél jelentkezett.

Gondolom most egy új frissítésre kellene várnom!?..hátha.

Milyen AP van? Nem lehet, hogy az AP szoftvere hibadzik? Az iOS hasznalja a 802.11e-ben (WMM extension) definialt Power Save modot, amikor bizonyos idokozonkent lekapcsolgatja a radios egyseget, esetlegesen kihagy 2-3 DTIM periodust is. Talalkoztam mar olyan AP-val, ami habar ujabb volt, mint a 802.11e, megsem tudta ezt kezelni.

Sajnos fogalmam sincs milyen AP van. :confused:

Ez a probléma azóta van amióta kijött a 13.4.1, valamint volt két karbantartás az Üzemeltető részéről. Bár ez nem tudom mennyiben befolyásolta, de lehet van köze hozzá…

A router beállításai között az lehet probléma, hogy a ‘vezeték nélküli üzemmód: 802:11 b/g/n vegyesen ‘ beállításon van?

Nem hotspotként használod véletlen? Mert a hotspot-t eldobja ha zárolt a készülék (tel, tab mindegy) kb. 1 percig és ez baromi zavaró. Hiába írtam nekik, leszarják… Márt mint úgy értem, hogy másik készülékre csatlakozol.

Nem, nem hotspotra csatlakozik.

Lehet hogy ez bagatell kérdés, de nem lenne egyszerűbb a 2/4-est kilőni és csak az 5 GHz-est megtartani?
Gondolom az iPhone-nak nem okoz gondot.