iPhone x kijelző gyári hiba

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy ha az iPhone x em széria szám alapján bele esik a kijelző hibás készülékek közé akkor mennyi idő a kijelző csere és a csere időre lehetőség van e csere készülékre? Esetleg meg oldható e új készülék vásárlása a régi beszámításával???

Hát ez így ebben az országban nehéz fogós kérdés. Attól függ 1x hogy hol vetted, szolgáltatónál v más forrásból. Amennyiben szolgáltatós akkor először ott kellene érdeklődni gondolom, ha más forrásból akkor lehet egyből a hivatalos szervizek közül választani és azoknál sem biztos, hogy azonos módon állnak a kérdésedhez.

Gondoltam nem lessz egyszerű! Külföldön vásároltam, független készülék. Elvileg 3 évig biztosítja az apple a kijelző cserét. De őszintén szólva nem igazán szeretném megtartani utánna. Tudtok ajánlani egy korrekt helyet ahol esetleg be számítják egy xs vagy egy xs maxra??

Ja és hozza tenném hogy én semmi féle problémát nem tapasztaltam a kijelzővel kapcsolatban!

Akkor sztem előbb telefonon kérdezd végig a hivatalos hazai helyeket a kérdéseiddel, utana ha kicserélték akkor lesz egy új és reméljük jó kijelző benne, ergo minek dobnál el x forintot mikor talán ősszel kihoznak vmi jobbat mint az Xs, az már pár hónap csak, lehet érdemes megvárni és akkor megejteni egy váltást, feltéve hogy nem csak a kijelző probléma miatt akarod lecserélni. Ha kevés a RAM és időnként picit gondolkodik, s ez zavar akkor keresni kell boltot vagy pl a hardveraprón akik cserélnek is, de talán ha eladod és újat veszel jó áron akkor kevesebb a bukta, a beszámítások nem hoznak mindig jó árakat.

Tökéletesen működik a kilyelző! Azt akku állapota 90%os! Már több mint egy éve nálam van a készülék. Ha jön az xs utód akkor meg kevesebb lesz az értéke a sima x nek. Már meg szoktam ezt az úgynevezett beszámításos bukást…Csak egy ilyen árkategóriás készüléknél bosszantó hogy lehet ilyen széria hiba…Szóval az utolsó kérdés hogy létezik e még egy korrekt hely ahol ez a beszamitas működne úgy hogy én is jól járjak…

Na ilyenben nem vagyok kompetens, mert én mindig megveszem az utódját és utána szoktam kezdeni vmit a régivel, most a páromnál landolt az SE, mert nem tudtam még nagyobbra rábeszélni és elég gyors még mindig az IOS12-vel. A beszámítások ahogyan én láttam, boltokban sok esetben “pofára” is megy, a hardveraprón is elcsíphetsz jó cserét, ha látják sürgösen akarod akkor persze rosszabbul jársz, de jól sztem sehogyan sem járhatsz, mert ahhoz min. 1:1 -ben kellene cserélni erre meg kb akkora az esély mint hogy UFO-t láss. :grinning: Amugy meg ha 3 évig simán cserélik, akkor egyelőre nincsen mitől félned, pláne, hogy csak előfordulhat ilyen az adott szériában és nem tuti biztos hogy előfordul. Ha meg később jön akkor legalább új kijelzővel cseréled.

itt olvashatod el az ezzel kapcsolatos tudnivalókat, a javítás időtartamát pedig a hivatalos szervizpartnerekkel tudod egyeztetni:

Köszönöm az infókat!

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.