iPhone XR a kezünkben

Magyarországon a mai nap folyamán elérhetővé vált az iPhone XR készülék. Az iCentre Allee-ban már kezünkbe foghattuk, a hétvégén pedig részletesebb tesztet is írunk róla. Érdemes bemenni bármilyen hivatalos Apple viszonteladóhoz kipróbálni az iPhone 8 Plus-nál picit kisebb, de az iPhone X-nél és XS-nél picit nagyobb készüléket. :iphone:

Az első benyomásaink alapján észrevehetően vastagabb a készülék. Egy picivel nehezebb, mint az iPhone XS, illetve szélesebb a kijelző körüli káva is. A sebességre nincs panasz, illetve az új kijelző is remekül néz ki.

Íme néhány kép az új iPhone XR-ről:

Az alábbi képen az iPhone 8 LCD-je látható bal oldalt, középen az iPhone XR Liquid Retina LCD-je, jobbról pedig az iPhone XS Max HDR OLED kijelzője:

A készülék alján ugyanakkor az Apple ennél a modellnél nem találta el a hangszóró és mikrofon lyukak, a csavarok és a Lightning-aljzat azonos középvonalba való rendezését:

A bal oldali vékony vonal a Lightning-aljzat középvonalát veszi alapul, a jobb oldali pedig az alsó hangszóró lyukakét, a csavarok valójában még a lyukakkal sincsenek azonos középvonalon.

Jaj de szép piros a Xs max kijelzője :smiley:

A Xr alját azért elég gáz volt részükről ilyen csálén megcsinálni…