iPhone Xr - teljes összeomlás

Tisztelt közösségi tagok!

Gondom a következő, 2018.12 hó közepén vásároltam új, gyárilag független Xr tipusú készüléket. Az ekkor okozott örömöm , 5 nap használat után elkezdett szertefoszlani, “EGY IPHONE SOHA NEM FAGY LE, NEM LAGGOL …” tévedtem, 3 nap után végleg elsötétült és többé nem ébredt fel! majd a 2019-es évet az Almarium-Pro szervizében kezdte a kis drága, ami nagy nehézségek árán (pl: “tanítani kell a kicserélt kijelzőt” Xr FaceiD hiba lépett fel, ez nem oldotta volna meg a problémát…) kicserélték. 2019/03 eltelt 2 hónap a készülék ismét a régi … “a kijelző nem reagál megfelelően az érintésre, vagy az akkor is érintést érzékel, amikor valójában hozzá sem értem”
Valaki esetleg találkozott már ilyen hibákkal Xr típusú készülékeknél vagy csak Én fogom ki ezen dicsőséges példányok sorozatát?
Várom tapasztalataitokat,

vidd vissza ismét. elképzelhető, hogy szerencsétlen módon belefutottál két hibás készülékbe.

van rajta esetleg valami fólia?

Igen lehet az Én szerencsétlenségem, de 2/2 elég rossz az arány. Nincs fólia, viszont Én az X - hez hasonló széria hibára gyanakszom …

Azért azt ne felejtsük el, hogy a kijelzőket ki is gyártja! Ki tudja miért is pont azokkal vannak szériahibák?
Nem mondom hogy összeesküvés, csak hát a felhasználókban mi marad majd meg? Az X és az Xr kijelzője szériahibás (esetlegesen) és még akkor is ha később kiderül az első mondatomban volt a kutya elásva. :japanese_ogre: