iPhone Xs bemutató (demó) példányok

Több hirdetőnél láttam, hogy elég jó árakon kínálnak “bemutató darab” Xs-eket bontatlanul, amikben nincsen füles. Tud ezekről vki vmi konkrétumot?
Csak mert volt aki mellé írta, hogy vmi olyan IOS is van rajtuk, de azt simán lehet normálra frissíteni kibontás után. Esetleg az apple későbbiek folyamán, nem fogja ezeket letiltani vmi ürüggyel?

mivel ezeket a készülékeket az Apple nem adja el csak úgy bárkinek, hanem általában az Apple boltjaiban vagy APR-eknél találhatóak meg, így ha innen származó készülékről van szó, az legális úton nem kerülhet ki a bemutató, kiosk firmware-rel. (nyilván más az, amikor a bemutató darabot maga az adott APR adja el teljesen hivatalosan az újabb generációk megjelenése után, de akkor azon már nem a kiosk firmware fut, hanem a normál iOS, és általában az valóban ki volt állítva, és a vásárlók nyomogatták.)

ebből következően semmit nem lehet tudni arról, hogy az Apple le fogja-e tiltani, de ha bármi esetben felmerül csak az esélye is annak, hogy nem teljesen tiszta a készülék háttere, nem szabad megvenni.

Köszönöm! Valami hasonlót sejtettem én is, ezért is tettem fel a kérdést itt.

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.