iSamurai – óriási fesztivál-szezon kijelző csere akció – iPhone 6, 6s, 7


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/07/09/isamurai-oriasi-fesztival-szezon-kijelzo-csere-akcio-iphone-6-6s-7/

Sokak szerint a nyár az év legjobb része. Igaz, meleg van, sőt, túlzottan meleg van sokszor, de ilyenkor nincs olyan nap, hogy ne lenne egy jó program, amire szívesen elmenne az ember. A szabadságok nagy részét is ekkora időzítik a munkavállalók és persze a diákoknak is ekkor van a jól megérdemelt nyári szünet. A nyár…


#2

na, gyári minőségű? mi történt? elfogyott a gyári alkatrész-készlet? :smiley:


#3

Eddig is ezt írtuk már az utóbbi időben. A gyári minőség azt jelenti, hogy az LCD eredeti. Ez azért fontos, mert színhelyes, és nem megy tönkre, és persze nem utángyártott.


#4

De ha gyári minőségű, az nem jelenti hogy gyári, tehát utángyártott, tehát nem eredeti. Teljesen logikátlan, amit írsz. Az iSamurai nem hivatalos Apple partner, nem hivatalos szervíz partner, ennélfogva nem lehet gyári alkatrésze és kész. Ami pedig nem gyári, az utángyártott. Ez ilyen egyszerű.

A honlapon nem látom, hogy szerepelne a “gyári” vagy az “eredeti” szó, és az sem, hogy nem utángyártott. Csak hogy jó minőségű. Mindig csak itt jön elő a szifon.com-on ez a gyárizás-eredetizés, vajon miért?


#5

Gyárival megegyező minőség, a fent leírtak miatt. Ennyi.