Ismerd meg az iOS 16 összes háttérkép újdonságát!

Eredetileg itt jelent meg: Ismerd meg az iOS 16 összes háttérkép újdonságát! - Szifon.com

Az iOS 16 egyik, ha nem a leglátványosabb újítása a személyre szabható zárolt képernyő és annak minden apró kis funkciója. Az Android felhasználók persze egyből mondhatják, hogy de hát náluk ezek az újítások már ősidők óta elérhetőek és abszolút igazuk is van, azonban az Apple valamiért csak most lépte meg ezt. Szerintem örüljünk neki, hiszen…

Majd arra leszek kíváncsi , hogy ez mennyire fogja szívni az akksit …
Nagyon jó és részletes a cikk,köszi

Lehet homogén hátteret beállítani. Amikor a színátmentet választod, akkor is lehet jobbra csúsztatva változtatni a témákat és ott a jobb szélső a homogén.

Amúgy nekem továbbra sem tetszik ez az új testreszabható háttér. Nem is a lehetősége, sokkal inkább a választható betűtípusok, illetve az az emojis megoldás szerintem totál gagyik és nem méltók az eddigi Apple dizájnokhoz. Persze nekem például az új macbook pro dizájnja sem tetszik az előzőhöz képest, ízlésről meg ugye vitatkozni felesleges. De mégis úgy érzem, hogy nem ugyanabba az irányba tartanak már, mint amit megszoktam és ami alapján várom a következő generációkat.

Minden szavaddal egyet tudok érteni.

A windows és az android is ugyan olyan gagyi tele hibákkal és gagyi kinézettel. De az legalább fele annyiba kerül…

hát akkor vedd azt, ha ez a legfontosabb.

…Nem bír ki 2 napot az akksi, lehet hogy ez a funkció meríti le, ugyan ilyen használat mellett a 13 Pro simán kibírta !

1 kedvelés

Én azt bánom, hogy kikerültek a dark mode / light mode háttérképek :disappointed: Vagy esetleg valaki találkozott velük? (Tudom a default iOS 16-os képnek van sötét módja, de az elég halvány)

Ezt konkretan olvastam, hogy tenyleg kikerultek, egyedul egy maradt, egy animalt (?) amin ilyen szines korok vagy buboborekok vannak (nemtudom pontosan sosem hasznaltam).