Ismét egy frappáns reklámmal mutatja be az Apple az iPhone 12 strapabíróságát

Eredetileg itt jelent meg: Ismét egy frappáns reklámmal mutatja be az Apple az iPhone 12 strapabíróságát - Szifon.com

Az Apple egy frappáns főzős videóval reklámozza az iPhone 12 vízállóságát, valamint a Ceramic Shield előlap strapabíróságát. A cupertinói vállalat már többször hangsúlyozta, hogy az iPhone 12 modellek négyszer strapabíróbbak az elődeiknél. Az új iPhone 12 reklámban egy lelkes, de nem a főzési tudásáról híres férfi próbál főzni valamit egy recept alapján, amit az iPhone…

Szerintem ezek az ubergaz videok nem amit a microsoft csinal.

Aha persze 12 Pro Max-om kijelzője több helyen is karcos, úgy hogy a köröm is akad benne.
Pedig vigyáztam rá mindig.
Ez a kerámia üveg egy akkor kamu volt hogy csak na…Ugyan úgy karcolódik mint az X vagy a 11

Ezért kell hozzá venni AppleCare+ és akkor levan tudva a probléma. Évente csere a karcok miatt és még csak tok + fólia sem kell rá. :man_shrugging:t2:

AppleCare+ megvan, de azért egy-egy hártya hydrogel fólia előre-hátra a minire. A legjobb így használni ahogy megtervezték! :heart_eyes:

1 kedvelés

Nagyon gyenge reklám. Még csak nem is vicces.

1 kedvelés

Hát nem azért, de egy olyan cég termékét így reklámozni, ahol a garancia kb semmire sem érvényes elég gáz. Ha jól tudom pl vízkárnál körberöhögnek, nem úgy mint más gyártók… Ez bőven beletartozik a vásárló megtévesztése kategóriába…

a Samsungnál sem vonatkozik a jótállás ilyesmire:

Nekem az S10±t kicserélték beázás miatt.

:slightly_smiling_face: Attól függetlenül hivatalosan nincs rá garancia beázás esetén. Kivételek mindig is vannak és az Apple is javított már készüléket garancián kívül garanciálisan. Ez attól is függ nagyban, hogy Te hogyan mész a szervizbe, ha vered asztalt, hogy beázott és cseréljék ki azonnal mert IP68 meg stb akkor valószínüleg nem fogják. De ha kedvesen mész oda akkor általában a szervizesek is kedvesek. De ettől függetlenül hivatalosan a beázásra nincs garancia és más gyártóknál sincs.

1 kedvelés

Ezzel most egyetértek.

@ahorvathkaroly az Apple-nél ez úgy van, ha úgy ázott be, hogy elszíneződtek a benne lévő vízérzékelő indikátorok (bár manapság már szoftveresen, hardveres érzékelővel is érzékeli a nedvességet a készülék, ha bedugnál egy neved Lightning töltőt, tapasztalat) akkor nem cseréli, ha azonban ezek nem szineződtek el, akkor igen. Nyilván ez lutri, mert tényleg előfordulhat, hogy mondjuk nem megy a kényes FaceTime szenzor, be van párásodva az egész kamera, és látni lehet hogy vízben volt a készülék, de ha nem szineződött el a kis indikátor belül, akkor bizony cserélik.

Pontosan! Sok hazánkfiától hallottam az évtizedek alatt mióta lehet menni mindenfelé, hogy így meg úgy nem szeretik a magyarokat Európában, én szintén bejártam az egészet és sosem éreztem ilyent, s ez csak azon múlik ki hogyan megy be valahová és ott hogyan viselkedik, beszél. (nem is kell tudni feltétlenül az adott nyelvet) Amikor egy kúton iszom a kávémat és látom ahogy bejön az akárki és még normálisan nem is köszön, majd ahogy megszólal érezteti a dolgozóval, hogy az azért van ott mert ki kell szolgálnia őfenségét és sajnos ez a jellemző mindenfelé, akkor ne is várjon “kultúrbánásmódot” sehol.

Úgy emléxem a kerámia a törést bírja jobban, és nem a karcolódást. :thinking: