Itt egy újabb iOS 13 koncepció, ezúttal Álvaro Pabesio-tól

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/31/itt-egy-ujabb-ios-13-koncepcio-ezuttal-alvaro-pabesio-tol/

Nem tudod kivárni a WWDC-t, hogy megnézd magadnak az iOS 13-at? Nem láttál még soha iOS koncepciót? Vagy legalább szeretnéd egy tehetséges spanyol designer elképzeléseit megnézni az iOS jövőjéről, hogy június harmadikán tuti csalódj? Ha legalább az egyikre igennel válaszoltál, akkor nézd meg Álvaro Pabesio koncepcióját az iOS 13-ról! A produktivitás következő szintje. Új Értesítési-…

Továbbra sem értem hogy az ilyen cikkeknek mi az értelme…szerintem egyenlő a nullával. Jóska Pista szerint milyen lesz az ios??? Mari néni szerint milyen lesz az ios??? Az ios olyan lesz amilyennek az Apple megálmodja, kutyát sem érdekli hogy x y szerint milyen lesz, mert mindaddig amíg meg nem jelenik…addig csak találgatni lehet, annak pedig nincs értelme!

téged nem érdekel, másokat meg igen. sőt, egy-egy tetszetős dolog “kisírható” az Apple-ből is.

ezek nem találgatások, hanem koncepciók. a cikk legutolsó mondata is arra kérdez rá, hogy neked mi hiányzik az iOS-ből. azzal meg szerintem nincs semmi baj, hogy ilyen koncepciók alatt ki lehet beszélni, hogy ez vagy az miért lenne jó vagy éppen miért lenne hülyeség. az tökmindegy, hogy az Apple egyébként mit fog tenni, beszélgetni ettől még lehet.

ha neked nem tetszik egy ilyen cikk, akkor egyszerűen “lapozz” tovább, és kész.

“Nyomd hosszan a bekapcsoló gombot, majd válts felhasználót egy Face ID beolvasással.”

Ez nettó hülyeség. Ha ránézek, tudja már, hogy én vagyok, s az én profilomat nyissa meg. Ha ne adj isten olyan hülye voltam, hogy 2 profilhoz is hozzárendeltem a pofám, akkor legfeljebb kérdezze meg, hogy melyiket.

itt szerintem pont az egyik felhasználóból a másikba átlépésre gondol, ahol a kilépéshez megnyomod a gombot, majd amikor felismeri az arcodat, belép a te fiókodba.

Szépen megoldotta, viszont ezek többsége nem olyan funkció, amiről álmodok. Ezek olyan funkciók, amik nélkül nem fogok iPad-et vásárolni, mert egyébként számomra bőven elegendő a Macbook. Szívesen cserélném le egy mobilisabb, érintős készülékre… amennyiben ki tudja váltani. Sajnos jelenleg a Pro iPad csak az árában Pro, esetleg a rajzfunkcióiban, ám más egyéb tekintetben pusztán csak iPad.

Nekem tetszik. Sunáznám az összes fícsört.

Jó az elképzelés…
Csak egy apró probléma van vele.
Kicsit későn jön majd ki.
Azért az tényleg hihetetlen, hogy már az összes android verzióban régen benn van ez a dark mód és az apple majd elvileg talán ősszel bele fogja rakni.
Hát ez csodálatos, végül is csak kb 2 évvel maradnak a többiek után.
A világ vezető cége!!, volt valamikor ma már semmi innovatívat nem tud bemutatni csak kullog a többiek után.
A kinai telefonok már most is szarrá verik az ifost, elég csak a kijelzőbe integrált ujlenyomat olvasót megemlíteni meg nagyjából minden újítást bármilyen másik telefonon előbb lehet észre venni.

tehát ha nincs valami az iOS-ben, az a baj. ha viszont beleteszi az Apple, akkor meg azért kell ócsárolni, hogy miért csak most tette bele. ez nagyjából a soha semmi nem jó, aminek így nem is fog tudni megfelelni a cég.

1 Like

Ennek a cégnek már vége.
Csak még nem mondta ki senki, látszik a részvény árfolyamokon is, megy szépen lefelé.
Ha azokra a render képekre gondolok amik az új ifon kapcsán láttak napvilágot azzal a 3 kamerás négyzetalakba kitüremkedő minősíthetetlen és egyszerűen kataszfálisan rosszul kinéző kamera megoldásra gondolok akkor tényleg még ingyen se kéne.
Rossz az egész úgy ahogy van.
Talán észre kéne már venni, hogy túl drága az alma és kukacos…
Persze lehet védeni a végtelenségig.

Deja Vu…
Minden évben elkönyvelik az Apple vesztét… :slight_smile:
“Mennek le az árfolyamok” “Bukik az Apple”
Aztán cycle refreshnél meg alig bírják kapkodni a lélegzetüket az emberek mert All Time High az Apple részvénye. :smiley:
Elnevezhetjük ezt Bitcoin effektusnak ha szépen kérek mindenkit? :slight_smile:
Az Apple nem fog elbukni, annyi létező ágban tesztelgetik a dolgaikat hogy merő képtelenség.
Igen, hibáznak, de próbálnak transparencyt titulálni( igaz elég sz*r módon néha ) , de minden cég ezeken megy keresztül.
Különbség hogy az Apple-t nem feltétlen akasztja meg egy hardware issue, mert mindig kitalálnak rá egy replacement programot amitől mindenki “heppi”. ( Bár nem gondolom úgy hogy a keyboard dolog elfogadható, de tudom hogy majd kitalálják ezt is…)

Hozzátenném, lehet hogy “le vannak maradva 2 évvel” meg hogy “semmi innovatívat nem tudnak hozni” attól függetlenül minden náluk működik a legjobban, minden bug nélkül, mert nem akarták beleerőszakolni az 1 hetes technológiát.

Sziasztok holnap már tesztelhető lesz ios 13?

Írjál még légy szíves ilyeneket. Imádom olvasni. :man_facepalming:t5:

a fizetős fejlesztői fiókkal rendelkezők számára várhatóan igen. a nyilvános tesztelőknek az első pár béta nem érhető el.

aha, értem…
Külön ajénloma kkor horvát andrás elbúcsúzó videóját az appletől, amiko elcsukló hangon kérdezi, hogy mégis kinek működik jól az ios11…
szóval hülyeséget meg nem kéne irogatni, lehet hogy elbukni nem fog, dehogy nagyivben leszarom a telefonjait az biztos, és ha majd sokan gondolják így akkor már más lesz a helyzet

ennek már semmi köze a fenti cikkhez. maradjunk a cikk témájánál. ennek a fröcsögésnek semmi értelme, semmi hasznosat nem tesz hozzá a diskurzushoz.

1 Like

Láttam :slight_smile: és a mai napig mindene Apple azt tegyük hozzá.
Egy záró kvestsön: Mit keresel egy Apple-el foglalkozó oldalon ha leszarod a telefonjaikat stb? :slight_smile:

1 Like

Köszönöm,akkor számomra igen:)

Csak tudod uncsi hogy mindig droidosok jönnek Apple fórumra savazni. :slight_smile:
Kinek a pap kinek a paplan, nekem jó ez a túlárazott szar, főleg hogy szívből gyűlölöm a Google-t.
Inkább fizetek többet egy eszközért ami nem feltétlen adja el az adatomat csak azért mert olcsóbb x ezer forinttal. :slight_smile:

1 Like