Itt vannak az első tesztek a 2023-as MacBook Pro-ról

Eredetileg itt jelent meg: Itt vannak az első tesztek a 2023-as MacBook Pro-ról - Szifon.com

Tavaly amikor az Apple kiadta az M1 Pro és M1 Max chippel szerelt MacBook Pro modelleket, “teljesen eldurrant mindenkinek” az agya a teljesítményugrástól. Épp ezért az M2 Pro és M2 Max chipek megjelenését is nagy várakozások övezték, és annak ellenére, hogy történt előrelépés, voltak, akik csalódtak. Nézzünk meg egy-két értékelést! MKBHD a videójában felhívja a…

Nekem volt Mac Stúdióm, Max procival de gyengének éreztem.
A 11gen-es i5-öm gyorsabban számolta le ugyan azt ugyan azzal a szoftival.
El is adtam, feleslegesen drága és semmivel nem gyorsabb…

tudnál erről mutatni egy statisztikát? melyik alkalmazás volt ez, milyen OS-verzióval? az app optimalizálva van ARM-re, vagy x86 kód futott neked? mert utóbbi azért nagyon nem mindegy.

az nem a proci miatt volt, mivel egy i5 11600k sem nyomja le, azt írtad volna 13700k akkor oké, amúgy vélhetőleg a gépedben egy erősebb dedikált gpu van és a progi amit használtál gpu függő, vagy nem natív alkalmazás volt.
13700k esetén pedig less rá a fogyasztásra is, ahogyan gpu detto ugyan ez. Nekem is van amit hamarabb megcsinál a winfos, mert egy rtx 3070 van a 10700k mellett, ami kb pariban van az m1 max procival, de amikor kihajtom a lelkét is a gépnek, akkor benyal 500 watt felett, míg a macbook pro m1 max mellett a 100-at sem éri el.

Hat nem tudom. :slight_smile: Az Xcode-ban / Final Cur Pro-ban keresztbe zabalja a felesegem M1 procis Air-je az i9-es Inteles MBP-t, de biztosan mazlim van csak.

1 kedvelés

Már nincs meg semmilyen képernyő fotó, akkor megvolt.
Minden a legfrissebb verza.
Adobe Premiere legális csomag mind a két gépen.
Mac-en ARM verzió, Win-en 64bit-es verzió.
A win-es gép 71 másodperc
Mac-es gép 104 másodperc
Pontosan ugyan azt a videót számoltattam le.
Win-en és macos-en is rengeteg hibát lehet tapasztalni de a win-es gép legalább fele annyibba kerül. Ez van :slight_smile:

mivel ez egy 3rd-party app, így gondolom a kutya ott lesz elásva, de ha egyszer megvásárolt szoftver, vagy előfizetsz rá, akkor érdemes jelezni az Adobe felé, hogy valami nagyon nem oké, mert ennek nem ilyennek kéne lennie – és a benchmarkok is az ellenkezőjét mutatják.

Azért az a M2 pro mini elég korrektnek tűnik. Tény, hogy az sem olcsó, de az alap kiépítése otthoni dolgokra sok is, de komolyabb dolgokkal foglalkozóknak is megfelelhet.