iTunes probléma Windows 10-en

Sziasztok!

Előljáróban megjegyezném, hogy egyelőre csak Windowson használom az iTunest, jövő hónapban fogom megvenni életem első iPhone-ját.

A problémám a következő. Windows 10-en az iTunes a Store részen nem jeleníti meg a filmek borító képét (és a zenei store-ban sem, ellenben az Apple Music részleg hibátlan, ott mutatja a borító képeket). Amikor elkezdtem használni jó volt, bár már akkor is lassan töltötte be a képeket, majd egyik napról a másikra egyáltalán nem. Ha rámegyek adott film adatlapjára akkor ott már betölti a borítóképet, csak az alap nézetben nem. Csatolok róla egy képet is, hogy lássátok.

Az lenne a kérdésem, hogy ez Windows iTunes probléma, vagy a fiókommal történt valami és ha megveszem az iPhone-t azon is ilyen lesz a Store? És hogy esetleg van e erre valami megoldás, hogy Windowsos megoldódjon ez az elég zavaró hiba?

Köszönöm szépen, ha valaki tud segíteni! :slight_smile:

valószínűleg csak valami Windows vagy átmeneti iTunes hiba.

első körben uninstalláld az iTunes-t, indítsd újra a gépet, töltsd le a legújabb iTunes telepítőjét az Apple oldaláról, majd telepítsd fel.

Szia!

Igen, ezeken már túl vagyok, mert kb június óta kínlódok ezzel a problémával. Többször uninstalláltam már, most kipróbáltam a Windows 10 Store-ból is feltepíteni, hátha az másabb mint az Apple oldalán levő, de azzal is ugyanezt produkálja. Azért félek kicsit, hogy nehogy iPhone-on és Apple TV-n is ilyen legyen. Erre van esély?

én esetleg azt tartom elképzelhetőnek, hogy valami hálózati gond lehet nálad. a routert is újraindítottad közben már?

esetleg próbáld meg azt, hogy uninstallálod kivétel nélkül az összes Apple szoftvert, újraindítod a gépet, és frissen telepíted.

Router is újra volt már indítva és a Windows is frissült 1809-ről 1903-ra. Minden létező Apple szoftvert leszedtem természetesen uninstallkor. Az az érdekes, hogy amint írtam az Apple Music részben teljesen hibátlanul megjelenít mindent, csak az Áruházakban nem… Tényleg csak abban reménykedem, hogy a Windows iTunesszal van valami hiba és ha meg lesz az iPhone és az Apple TV ott jól megjelennek majd.

esetleg jelezd az Apple felé: https://apple.com/hu/contact

Köszi, megpróbálom. :slight_smile:

Csak ha esetleg másnak is felmerülne ez a probléma. Itt megtaláltam a megoldást.

https://discussions.apple.com/thread/250342472

Köszönöm Jadeye, hogy eszembe juttattad az Apple Supportot, mert így elém került a hivatalos Apple fórum és ott másnak is volt ez a problémája és született rá megoldás.

na ez vicces egy megoldás akkor :smiley: ez nekem eszembe nem jutott volna, hogy a DPI okozhatja a problémát.

Waze… ilyen elbaszott hibát :smiley:

Igen, én se gondoltam volna rá soha… :smiley: Windows… :smiley:

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.