iTunes Store filmcímek

Sziasztok!

Egy iTunes Store-ral kapcsolatos furcsaságom lenne (ismét :smiley: ), de ezúttal már iPhone XR-en.

A telefon nyelve angolra van állítva mert így jobban szeretem. Régiónak viszont természetesen Magyarországot adtam meg. És az iTunes Store-ban a filmek részlegen némelyik film címe angolul van, némelyiké pedig magyarul. Ezzel még nem is lenne probléma, de random filmek címe viszont cseh vagy nem is tudom milyen nyelven… :smiley: Szerintetek mitől lehet ez és hogy tudnám megoldani? Csatolok róla egy képet.

jelezd a hibát az Apple Support felé, valószínűleg az adott tartalmak esetén van valami rosszul beállítva, és emiatt nem a magyar címet dobja fel: https://apple.com/hu/contact

Az az érdekes, hogy Windowson az iTunesban magyarul mutatja ezeket is. Csak telefonon cseh vagy mi. :smiley:

akkor próbáld meg, hogy átállítod a telefon nyelvét magyarra, kilövöd a multitasking listából a Store-t, újból elindítod, ellenőrzöd. ha most már jól jelennek meg, akkor visszaállítod a készülék nyelvét a kívántra, és újból ellenőrzöd.

elvben nincs a kettő között összefüggés, hiszen a Store-ban megjelenő tartalmak nyelve az Apple ID-d esetén megadott nyelvtől függ. esetleg állítsd át ott angolra, majd vissza magyarra. ha ezek után is dob más nyelvű, nem angol címeket, akkor Apple Support.

Nem vált be sajnos. Úgyhogy akkor lehet megpróbálom a supportot. :slight_smile:

Fejlemények vannak. :slight_smile:

Kipróbáltam, hogy átállítottam a telefont magyarra és töröltem is az angol nyelvet. Így már nem cseh némelyik film címe 😀 De ahogy visszatelepítem az angol nyelvet és beállítom arra a telefont, akkor megint olyan lesz. Szóval válaszhatok, hogy használom angolul a telefont ahogy szeretném és akkor fura az iTunes Store, vagy használom magyarul… :smiley:

mármint mire gondolsz az alatt, hogy “töröltem is az angol nyelvet”? mert a nyelvek nem törölhetőek. vagy az előnyben részesített nyelvre gondolsz?

jelezd a hibát az Apple Support felé, és majd javítják.

Igen, arra gondolok.
Jól van, akkor bedobom nekik. Milyen nyelven érdemes nekik írni?

az Apple Supportot fel tudod hívni az ingyenes telefonszámukon magyarul is: https://apple.com/hu/contact

Oh szuper, köszi. :slight_smile: