Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/06/19/jobb-keson-mint-soha-avagy-mit-hoz-majd-osszel-a-tvos-13/
Június 3-án az Apple megnyitotta éves fejlesztői konferenciáját, a WWDC-t, ahol bemutatták, hogy milyen irányba haladnak a cég operációs rendszerei. Már beszámoltunk a macOS, az iOS és a watchOS változásairól is, de szegény tvOS-szel eddig nem foglalkoztunk. Most tehát pótoljuk ezt a hiányosságot! Az idei év már eleve sűrű volt az Apple TV számára. Egyrészt…
Remélem az a Sleep funkció az új, oldalról behúzható panelről az, amire gondolok. Megőrülök, hogy esténként amikor mondjuk bealszom, éjszaka arra ébredek, hogy még mindig megy a képernyővédő, de a TV még nem adta ki a kapcsoló jelet…
Nekem kikapcsol 15 perc tétlenség után.
Amúgy nem, az a sleep az egy az egyben ugyan az mint amikor hosszan nyomod a menü gombot
Király. Mert tényleg egy modern lejátszótól nem lehet elvárni, hogy ütemezetten kapcsoljon ki…
Kicsit sufnituning, de kreálhatsz egy shortcutot iOS13ban ahol beállítod az időt előre, funkciónak kiválasztod hogy Turn off Apple TV és elnevezed valami egyszerűnek, aztán mehet a Hey Siri
Vagy hozzá lehet automatizálni máshoz is, képzelet szab határt csak.
Igen erre gondoltam én is, de ahhoz a tvOS-t is frissítenem kell, azt meg azért nem akarom még.
Eddig nem véltem felfedezni semmi problémát
Előző béta kicsit szarakodott az appswitcherrel de azon kívül semmi. ( 4k 32gb)
Amúgy biztos hogy frissíteni kell? Szerintem csak iOS 13tól függ mert arról megy a shortcuts
“To use this Apple TV in an automation, make sure your Apple TV’s software is up to date”.
Oh akkor bocsika
Ez a jobbról behúzós vezérlőközpont elérést hogy lehet beállítani?Mert nekem csak jobbra vagy balra léptet az alkalmazások között:(Persze az új béta 2 van már telepítve
Okksa rájöttem!:)))