Jony Ive elhagyja az Apple-t és saját design stúdiót alapít, aminek az első ügyfele az Apple lesz

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/06/28/jony-ive-elhagyja-az-apple-t-es-sajat-design-studiot-alapit-aminek-az-elso-ugyfele-az-apple-lesz/

Az Apple bejelentette, hogy Jony Ive, a cég designért felelős vezetője ebben az évben, több mint húsz év után elhagyja a céget, hogy saját design stúdiót alapítson LoveFrom néven – amelynek az Apple lesz az egyik elsődleges ügyfele. Ez tehát azt jelenti, hogy noha Jony Ive már személyes projekteken is dolgozik majd, az általa alapított,…

Megtanulták a mutyizást. Hajrá privatizáció.

Vagy csak szimplán szeretne mással is foglalkozni, de inkább az első verzióra teszem én is a voksomat, mintsem a sajátomra :smile:

Beleszart az ios 7-be ezzel a fos designnal, aztán lelép. Sokkal hamarabb kellett volna. Hatosig eleganciát képviselték a felületek, azóta meg olyan mint egy android miui rom.

Hát, ha választhatok hogy mit bámuljak az iOS 7 vagy a 10+ között, egyértelműen az utóbbi nyert.

xano8574 !
Hát ahhoz képest, hogy most ugye lassan az IOS13-nál járunk, azaz amit említesz annak kb 6. éve, azért elég sokáig húzta még náluk a szekeret. Arról nem is beszélve, hogy ha jól emléxem, a miui felület az az IOS után lett olyan amilyen, mivel ugye a miui V1, 3 évvel később jött és hát ha ránéz bárki, akkor nem is emlékeztet az IOS-re :smiley:

1 kedvelés