Kamerával bővülhet a jövőben az Apple Watch

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/06/kameraval-bovulhet-a-jovoben-az-apple-watch/

A MacBookban, az iPhone-ban és az iPadben is van legalább egy kamera, de szegény Apple Watch eddig kimaradt a jóból. A MacRumors-nál így képzelnék el a kamerás Apple Watch-ot Az Apple egy friss szabadalma leírja, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a problémát anélkül, hogy az órában kéne helyet szorítani a kamerának. Az Egyesült Államok Szabadalmi…

előbb-utóbb, így-úgy lesz benne, de remélem nem így

De most jól ertem hogy a szijba lesz? Es ha masik szijat akarok? Akkor onnantol milyen arban lesz egy szij ha alapbol tartalmaz egy kamerat?

Hát lehet ezzel egyedül vagyok, bár nem hiszem, de tök fölösleges a kínai órák felé elindulni. ott 100 éve van bennük kamera és szvsz pont semmi értelme.

Kamera helyett pakolnák inkább tele a szíjakat szenzorokkal, vagy mittoodomain.

Szerintem nagy hiba lenne kamerát rakni bele, nem jelentene akkora előnyt, mint amekkora félelmet okozhat az, hogy ezentúl nem csak egy mikrofon, de egy kamera is követi minden lépésemet. A szíjba mehet, max nem veszek olyan szíjat.

Ez természetesen csak a szíjba fog menni. De a telefonodon is van kamera és mikrofon, szóval ilyen szempontból mindegy :slight_smile: