Karácsonyi élményem a Robodsk magyar fejlesztésű, állítható magasságú íróasztallal!

Eredetileg itt jelent meg: Karácsonyi élményem a Robodsk magyar fejlesztésű, állítható magasságú íróasztallal! - Szifon.com

Egy ideje már szemezek az állítható magasságú íróasztalokkal, mert bizony a mai generáció egy része konkrétan 12 órát az íróasztala előtt ül, aztán meg persze befekszik az ágyba, de érdemi mozgást nem igazán végez. Ezt hivatott megváltoztatni a Robodsk, de nem csak erről van szó. A célom az volt, hogy a rövid emaileket, cikkeket állva…

A weboldaluk sajnos katasztrófa. Információtartalma ha nem is nulla, de bőven lehetne jobb.
Ezzel kapcsolatban meg fogom őket keresni, és bízom benne, hogy nekem is “Prémium támogatás”-ban lesz részem.

Árban úgy látom nincsenek elszállva, ez mindenképpen pozitívum. Kérdés, hogy az egyedi igényeket tudják-e teljesíteni és ha igen, mennyi felárért.

Köszi a pozitív választ, még “új” cégről van szó, kell egy kis türelem hozzájuk, de én mindenképp pozitívnak láttam, hogy foglalkoznak a vevőkkel cégekkel.

Azt esetleg lehet tudni, hogy mi a minimális és maximális magassága?

Sztem le van írva weben, de ha írsz a szifon.com-ra egy emailt (hello@szifon.com) akkor elküldöm a brossúrát :slight_smile:

Sajnos nem írja le a weboldal, ezt sem. Még nem írtam nekik, de biztos vagyok benne, hogy készségesen fognak válaszolni.