Karácsonyi élményem a Robodsk magyar fejlesztésű, állítható magasságú íróasztallal!

Eredetileg itt jelent meg: Karácsonyi élményem a Robodsk magyar fejlesztésű, állítható magasságú íróasztallal! - Szifon.com

Egy ideje már szemezek az állítható magasságú íróasztalokkal, mert bizony a mai generáció egy része konkrétan 12 órát az íróasztala előtt ül, aztán meg persze befekszik az ágyba, de érdemi mozgást nem igazán végez. Ezt hivatott megváltoztatni a Robodsk, de nem csak erről van szó. A célom az volt, hogy a rövid emaileket, cikkeket állva…

A weboldaluk sajnos katasztrófa. Információtartalma ha nem is nulla, de bőven lehetne jobb.
Ezzel kapcsolatban meg fogom őket keresni, és bízom benne, hogy nekem is “Prémium támogatás”-ban lesz részem.

Árban úgy látom nincsenek elszállva, ez mindenképpen pozitívum. Kérdés, hogy az egyedi igényeket tudják-e teljesíteni és ha igen, mennyi felárért.

Köszi a pozitív választ, még “új” cégről van szó, kell egy kis türelem hozzájuk, de én mindenképp pozitívnak láttam, hogy foglalkoznak a vevőkkel cégekkel.

Azt esetleg lehet tudni, hogy mi a minimális és maximális magassága?

Sztem le van írva weben, de ha írsz a szifon.com-ra egy emailt (hello@szifon.com) akkor elküldöm a brossúrát :slight_smile:

Sajnos nem írja le a weboldal, ezt sem. Még nem írtam nekik, de biztos vagyok benne, hogy készségesen fognak válaszolni.

Bent voltam az irodában megnézni személyesen és kiderült, hogy sokkal több “extra” van, mint ami az oldalon van feltüntetve. Kedves fogadtatás volt és nagyon tetszettek a plusz opciók, ezért rögtön meg is rendeltem náluk az asztalom. Hivatalosan április 6-án küldtem el az email-t, amin volt a rendelés. Azóta sem jött meg az asztal sajnos. Folyton csak a hitegetés megy, hogy majd jövő héten meglesz. A kapcsolattartót elején elértem telefonon, de már ő sem veszi fel. Az asztal előre ki lett fizetve…

Itt, a szifon.com-on mindig jó terméket találok, de ezzel most sajnos nem jártam jól. Csak reménykedni tudok, hogy valaha lesz asztalom…

Szia Wico!

Köszi, hogy írtál, név nélkül ugye nehezen találnak meg, esetleg ha a rendeléseddel írsz a hello@Szifon.com -ra név / telefonszámmal továbbítom, de a hozzászólásodat már most elküldtem a főnökségnek. Minden bizonnyal kárpótolnak majd. :slight_smile:

Köszönöm a gyors választ és a segítséget! :heart: