Káros-e az iPhone akkumulátornak az elektrokinézissel való töltés?

Már feltettem a kérdést egy Apple Facebook csoportban, de nem adtak rá biztos választ, és nem sokkal azután megszűnt a csoport. Nyáriszünetben fogok telekinézist gyakorolni, amikor megkapom a 2020-as iPhone SE-t, viszont az elektrokinézist csak jövő szeptemberben fogom gyakorolni. Na most, mennyire strapabíró a 2020-as iPhone SE akkumulátora? Ha elektrokinézissel töltöm fel az akkumulátorát, nem lesz tőle baja, illetve nem fog az akkumulátor %-os minősége lecsökkenni? Azért lenne célszerűbb elektrokinézissel tölteni, mert az sokkal gyorsabban fel tudja tölteni az iPhone-t, mint a hagyományos töltés, pontosabban pár másodperc alatt, és nem tudom, hogy ez mennyire tenne jót az akkumulátorának. (Egyébként most iPadem van, szóval most is almás vagyok, azért vagyok rajta Szifonon.) Előre is köszi a válaszokat!

Erre a kérdésedre a választ attól az embertől kapod meg leghamarabb akitől készülsz eltanulni eme a félelmetes tudást :wink: Személy szerint a gyorstöltőt ajánlom, ha gyorsabban akarod a telefont feltölteni.

1 kedvelés

:zipper_mouth_face: :zipper_mouth_face: :zipper_mouth_face:

@vigpetra az iPhone-ok sem telekinézissel, sem elektrokinézissel nem tölthetők, jelentsen ez utóbbi bármit is, és nem tölthetők fel pár másodperc alatt.

az akkumulátorok töltése egyszerűen fizikai és kémiai folyamatokon alapuló dolog, nem pedig ilyen ezoterikus, tudománytalan elképzelések eredménye.